Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

Justyna 18:08, 20 maj 2017

Pewnie wsadzasz swoje nowe pięknoty Ciekawa jestem co kupiłaś i gdzie jeszcze byłyście
U nas wczoraj było 29' a dziś 15'.
vita 23:25, 21 maj 2017

Sporo się działo, jakieś pięknoty nowe są?
Radziu2013 18:53, 24 maj 2017

Mira pokaż jakieś foty... błagam
Jana 19:10, 24 maj 2017

Miro działasz w ogrodzie? u mnie znowu pada, gdzie to słońce? było dwa dni
Filomena 10:22, 30 maj 2017

O!
Mira buszuje w ogrodzie rozsadzając wiosenne przedszkole, albo wreszcie wypoczywa.
Poczekam na fotki, nie śpieszy mi się
Gruszka_na_w... 19:28, 30 maj 2017

Znów się okaże, że ją wywiało w świat i otrzymamy piękny raport.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
mira 22:56, 30 maj 2017

nie nigdzie mnie nie wywiało po prostu upajam się majem na maksa - dziś wieczorem była burza więc zaglądam co u Was.
Przy okazji niesamowicie mi naśmiecił huraganowy wiatr a już tak miałam posprzątane bo miałam dziś inspekcję ogrodową a i kolejna się szykuje więc nie ma czasu nawet na focenie.

Jutro postaram się poczytać wszystkie posty bo się nazbierało więc fotkami się zrehabilituję ciut.

pozdrawiam
Dzidka 23:04, 30 maj 2017

Skoro tak, to poczekam do jutra.
Richie 23:55, 30 maj 2017

Podobno te liście to wiatr przywiał z Twoich stron do mnie, też miałem posprzątane .
Inspekcja przesyła wyrazy uznania i pochwały za całokształt wykonanej pracy w ogrodzie i w warzywniku. To się nie da opisać to trzeba zobaczyć

mira 22:46, 31 maj 2017

Witajcie!

Mamy ostatnią godzinę maja....no cóż leci czas.
Ja teraz jak tylko mogę przesiaduję /raczej przechadzam się / w ogrodzie do póóóóóóźźna więc na laptop nie patrzę - a i na fotki mi szkoda czasu.

No tak...jak się nasiało to trzeba teraz sadzić. Nie ma tego wiele ale przeróżnych prac w ogrodzie stale masa a już za chwilkę kolejne cięcie wszystkiego.
Przesadzanie wszelkiego dobra mam już zasadniczo za sobą ale drobnica została.

Tak czy siak nie chcę narzekać mimo stale narastających niewykonanych prac - a kurcze walić to ! cudnie jest !

wieczornik damski pięknie pachnie i już powoli kończy kwitnienie

piwonia za chwilkę się rozwinie, pozostałe piwonie nie zakwitną chyba są za nisko posadzone a te co miały pączki zatrzymały się im i są takie małe kuleczki i nie zakwitną nie wiem co to

orlików nie plewiłam więc się rozpanoszyły a ja chodzę i je chwalę za tę bezczelność