Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

mira 21:28, 28 gru 2017

Anabell napisał(a)
Miro choineczka godna pochwały, poszalałaś w wyszukiwaniu koloru.

Już zwiedziłam Bombkowanie na Emili Plater. ceny super wysokie.
wczoraj i dziś byłam na wyprzedaży dekoracji. dziś celowo nie włożyłam do portfela dużo kasy i mocno żałuję.

Bardzo Ci dziękuję za choineczkę - ja w przypadku choinki zupełnie nie myślę o kolorze ma być kolorowo i wspomnieniowo i radośnie.

Kurcze gdzie wyprzedaże są - ja to chyba nie wiem gdzie pójść może dobrze
Gruszka_na_w... 21:37, 28 gru 2017

mira napisał(a)

A dziękuję bo to dość trudne do połączenia kilka wątków mojej sypialni,morza,kawioru
no tej róży i ogródków chusteczkowych - to tak na wszelki wypadek jakby mi się wena oddaliła

Ta Ewa to 4 posty poniżej - jest w tej przestrzeni co Kondzio
Jak nie znajdziesz to daj znać

Bywam u zakręconych od jakiegoś czasu. W pomroczności jasnej nie zaskoczyłam od razu.
Ekskluzywne łodzie, kawior, ludzie z pierwszych stron gazet, Twoja sypialnia i ta róża. Zacny zaczyn do dobrej opowieści.

(w mojej sypialni jest mewa i latarnia morska w stylu vintage; mogę użyczyć na potrzeby opowieści, gdyby wątek się rwał)
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
mira 21:39, 28 gru 2017

Gabriela napisał(a)
Z Bombkarni mam zabawki garderobione z serii strój krakowski i bucik z garderoby królowej. Są ręcznie robione, wyjątkowe, dlatego drogie.
W sklepach typu Bombkarnia czy ExArte nie ma promocji, sprzedaż trwa przez cały rok. Ale co roku można kupować jedną, dwie sztuki do kolekcji, albo prosić bliskich o taki prezent na gwiazdkę czy Mikołaja, albo inne urodziny.
Moi goście świąteczni co roku przynoszą mi jedną, wyjątkową bombkę, albo zabawkę w prezencie - zawsze bardzo na to czekam i dokładam do kolekcji.

Jak czytam jak czekasz na zabawkę od gości.....hehehe to widzę Cię w kucykach z wielkimi kokardami
Teraz wiem już co powinni goście ogrodowi przynosić
mira 21:43, 28 gru 2017

sierika napisał(a)
Lubię gdy tyle dzieje się i nie ma narzekania, że zima nie zimowa, że ciemno, że do wiosny daleko....
Zawsze mozna sobie urozmaicić to oczekiwanie. No właśnie, co to za tajemnicza historia z jedną różą, z Ewą, uchylcie rąbka tajemnicy, ja tez uwielbiam zaglądać przez "płot"[url=http://emotikona.pl/emotikony/]
Hehehe jak to - zimy nie ma, ciemno do wiosny daleko a tu tyyyyyle do poczytania, przemyślenia i zapisania nowych planów.

Historia jak będzie dam Ci znać, róża będzie jedna ale Ewy tam nie będzie - wybacz
mira 21:46, 28 gru 2017

sierika napisał(a)
Oooooooooo, spiekłam raczka, no do siebie to raczej przez płot nie zaglądnę
W życiu nie pomyslałabym, że dziewczyny z najpiękniejszych ogrodów znajdą coś godnego u mnie

oj tam oj tam - nie to co ładne a co się komu podoba - Twój ogród znany jest w różnych przestrzeniach chyba
mira 21:50, 28 gru 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Bywam u zakręconych od jakiegoś czasu. W pomroczności jasnej nie zaskoczyłam od razu.
Ekskluzywne łodzie, kawior, ludzie z pierwszych stron gazet, Twoja sypialnia i ta róża. Zacny zaczyn do dobrej opowieści.

(w mojej sypialni jest mewa i latarnia morska w stylu vintage; mogę użyczyć na potrzeby opowieści, gdyby wątek się rwał)

Najpierw muszę uspokoić mój wątek i złapać wiatr - pomyślę jakby co - dzięki

przy takiej pogodzie chyba mewy się pochowały

aldonaz 22:32, 29 gru 2017

Pora roku i pogoda nastrajają Cię do opowieści - czekam z niecierpliwością. Przeczytałam relację z ogrodu Joke - jesteś niezastąpiona. Podobają mi się Twoje dekoracje świąteczne w ogrodzie. Pozdrawiam
vita 14:32, 31 gru 2017

Mira, relacja super, dziękuję i proszę o więcej Szukam inspiracji, Twoje niezawodne i ciekawe zawsze. Najlepszego w Nowym Roku
AgataM 18:09, 31 gru 2017

Na nadchodzący Nowy Rok przyjmij ode mnie życzenia prosto z serca. Zdrowia, którego potrzebuje każdy z nas. Uśmiechu, który sprawia, że każdy dzień jest piękniejszy. Miłości, bo to dla niej i dzięki niej żyjemy. I cudownego ogrodu dzięki któremu jesteśmy szczęśliwi. Niech Nowy Rok 2018 składa się z samych słonecznych, radosnych dni!
mira 21:05, 31 gru 2017