Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

sylwia_slomc... 10:20, 12 kwi 2018

Cudowny okres w ogrodzie gdy wszystko się budzi, ale mam obawy, że przy tej pogodzie długo się tulipanami nie nacieszymyU mnie wszystkie kaliny w pąkach pierwszy raz i judaszowiec i dereń Kousa, żeby tylko przymrozki je oszczędziły
Basilikum 14:24, 12 kwi 2018

i ja pospacerowalam zachwycilam sie relacja fotograficzna i tez tak mam, ze nie nadazem zauwazac. Szczegolnie, ze pracy teraz sporo to i na rozgladanie sie czasu malo.
Usmialam sie zapedzania wiosny do kata u mnie na wszystkich rabatach sie rozsiadla.
Ide zobaczyc, czy fiolki jesszcze kwitna, mam zamiar robic lody malinowe to dodam fiolkow troche dla smaku i koloru.
Dorota123 23:17, 12 kwi 2018

Sporo kwiecia u Ciebie, no i zasiewy ładnie Ci rosną. Pozdrawiam
_Martini_ 22:09, 13 kwi 2018

Przyjemnie mi się "spacerowało" w Twoim ogrodzie. Co prawda nie można powąchać, ale chociaż oczy nacieszyć.
Gruszka_na_w... 22:54, 13 kwi 2018

Jak ja lubię Twój przedogródek z tym klonem.
Szachownice wsadzałam jesienią po raz pierwszy w życiu. Nie potrafię rozpoznać jej wśród wyłażących kiełków. Muszę czekać na kwiatki- o ile będą.
Udanych prac ogrodowych.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Filomena 00:07, 16 kwi 2018

mira napisał(a)

...
uwielbiam ten moment

ja też
Bogdzia 09:48, 17 kwi 2018

Wiosnę masz piękną w ogrodzie ale i doniczkowa imponująca.Ciemiernik zmarzł, u mnie było to samo za wczesnie zakwitł i później zmarzł.
Kasya 09:53, 17 kwi 2018

mira napisał(a)
No i bym nie zauważyła bo miejsce poza wzrokiem

moje ulubione szachownice

nadążacie zauważać ????

warto, jedna rabata mnie wypicowana a radości więcej

życzę delektowania się ogrodem

Podziwiam szachownice
U mnie tez zmiany w oczach następują
Gruszka_na_w... 21:49, 20 kwi 2018

Szachownicę mam sztuk 1, ale już przynajmniej wiem, gdzie ja wsadziłam. Czekam na kwitnienie kaliny angielskiej. Ma sporo pąków kwiatowych.
Deszczu brakuje.
Co tam działasz w tym warzywniku, że wyjść z niego nie możesz?
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
ElzbietaFranka 23:25, 20 kwi 2018

Witam Mira jestem na str 978 ile tu nasadzen, a jakie zywotne. Ile roboty ztym wszystkim.
Mirka widze, ze tez nasz wrzosy jakieś nie pewne.
Mam takie same, ale ostrzyglam je. Pierwszy raz w takiej formie. Byly zielone w styczniu jeszcze kwitly i pewnie zmarzly. Tez czekam co z nimi bedzie.