Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

Klamber 15:19, 09 sty 2013

Witajcie i dziękuję za odwiedziny, obiecałem fotki z miasta więc wklejam ale odpowiem wieczorem gdyż teraz chyba nie dam rady. U nas jeszcze całkiem świątecznie

Milka 15:50, 09 sty 2013

Robert...zima na całego ale w najpiękniejszej odsłonie
Bogdzia 15:51, 09 sty 2013

Pięknie wyglada Vermon świateczne. Śniegu wiecej niż u mnie. Mało teraz jestem na forum więc rzadko do Ciebie zaglądam bo bardzo bolą mnie oczy od komputera i tv, więc muszę mocno ograniczac siedzenie ale od czasu do czasu będę zaglądac i wszystko nadrobię. Pozdrawiam serdecznie.
anipla 15:56, 09 sty 2013

asc napisał(a)
Robert szukaj pracy i dla mnie... chętnie rozstanę się z naszym krajem... i w nosie mam patriotyzm... z patriotyzmu nie można wyżyć.... Razem będziemy ganiać na wycieczki Nauczę Cię na nartkach.. ...... I ja poważnie piszę ... tym razem nie kpię i nie żartuje....

Wcale Ci się nie dziwię...
Basia_1987 16:43, 09 sty 2013

anipla napisał(a)

Robert szukaj pracy i dla mnie... chętnie rozstanę się z naszym krajem... i w nosie mam patriotyzm... z patriotyzmu nie można wyżyć.... Razem będziemy ganiać na wycieczki Nauczę Cię na nartkach.. ...... I ja poważnie piszę ... tym razem nie kpię i nie żartuje....

Wcale Ci się nie dziwię...

Aniu nie wierzę żebyś opuściła naszą Galicję Wschodnią A co z ogrodem?..U mnie niestety pół rodziny na emigracji jak bym i ja miała do nich dołączyć z męzem i dzieckiem najbardziej tęskniła bym za domem ,ogródkiem, nikt by się nim nie zajmował i poszło by wszystko na marne.
Klamber 09:14, 10 sty 2013

Jest godzina 24 a ja dopiero skończyłem robotę w domu i nie ma czasu nic napisać, może na razie nawiąże do wypowiedzi ASC, wydaje mi się, że jak tak będzie jeszcze może rok, to nie będzie komu płacić podatków. Powiem że ostatnio wyjechało trzech moich znajomych i przyrzekli że nigdy nie wrócą do kraju, gdy zobaczyli jak można żyć w normalnym państwie, teraz im się nie dziwię. Życie w Polsce to koszmar, na pewno wiedzą to ci którzy prowadzą swoją działalność. Aniu żeby to zależało ode mnie to już jutro bym kazał Wam przyjeżdżać ale na razie sam nie wiem czy mi się uda. Ciebie doskonale rozumiem, sam w tym siedzę, tylko trochę głębiej. Wyjechał bym już dawno ale tak w ciemno się bałem, tym co mają jakiś punkt zaczepienia mają łatwiej ale Wy ze swoimi zdolnościami na pewno spokojnie, dali byście radę. Muszę kończyć bo się zaraz widno będzie robić. Może na koniec jakieś fotki

hanka_andrus 10:44, 10 sty 2013

Poczytałam!Macham! Miłego dnia!
Dzidka 16:19, 10 sty 2013

Klamber napisał(a)
.....może na razie nawiąże do wypowiedzi ASC, wydaje mi się, że jak tak będzie jeszcze może rok, to nie będzie komu płacić podatków. Powiem że ostatnio wyjechało trzech moich znajomych i przyrzekli że nigdy nie wrócą do kraju, gdy zobaczyli jak można żyć w normalnym państwie, teraz im się nie dziwię. Życie w Polsce to koszmar, na pewno wiedzą to ci którzy prowadzą swoją działalność.

Oj, jak smutno się robi po przeczytaniu takich wiadomości.
Dlaczego nie może być i u nas tak normalnie. Tak byśmy nie musieli wędrować po świecie za przysłowiowym chlebem.
Pozdrawiam cieplutko, Dzidka.
Milka 16:40, 10 sty 2013

Ojej..tez uważam, że to smutne, ale wiem o czym Robert mówisz!
piękny peiń przytulasz
Basia_1987 22:08, 10 sty 2013

irena_milek napisał(a)
Ojej..tez uważam, że to smutne, ale wiem o czym Robert mówisz!
piękny peiń przytulasz

Racja, na pewno ma "parę " latek