Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

Kondzio 08:14, 15 wrz 2013

ale świetne zdjęcia a wiewiórka przede wszystkim hi hi hi
Borbetka 10:00, 15 wrz 2013

Ja zawsze zaglądam, ale na wpis nie zawsze jest czas. Będę tęsknić za tymi widokami, szczególnie aranżacji ogrodów przed domami. Pięknie tam jest. Odezwij się Robert, jak Ci minie przygaszenie . Też tak mam.
monteverde 10:57, 15 wrz 2013

Robert dobrze, że Ty się odezwałeś i wstawiłeś kolejne zdjęcia Pozdrawiam i czekam na kolejne piękne fotki
Bogdzia 11:47, 15 wrz 2013

Robert no chyba sobie z nas zartujesz. Zaglądamy ale jak nie ma nowych wiadomości to i nic nie piszemy. Dziś jak napisałeś to ja juz jestem trzecia która pisze. Jak nie piszesz nic to Twój wątek znajduje sie na dalekich stronach i trudno go odszukac. A jak jest tak daleko to z góry wiadomo że nic nie pisałeś , więc po co zagladac. Juz kilka razy z M rozmawiałam że pewnie nie masz dostepu do internetu że sie nie odzywasz. Pisałeś tez że wstawisz ptaki w wątku o ptakach , zagladałam wiele razy i nic nie było więc nie zwalaj winy na nas bo do kogo mamy pisac jak Ciebie nie ma???
Zdjęcia jak zwykle piękne ale tych z ptakami to już zazdroszcze bardzo.Te ptaki w locie , tak nisko nad wodą i koliberki i kardynał, no bajka po prostu.
Masz się do nas odzywac, nie żartuj nawet w ten sposób. Czekam na nastepne wiadomości od Ciebie i te całkiem wyjątkowe zdjęcia, no i zdjęcia przebarwionych kolnów czyli zdjecia z raju. Pozdrówka najserdczniejsze.
monteverde 12:03, 15 wrz 2013

Robert się zachował jak rozkapryszony maluch w końcu jest tu tyle ogrodów i wszędzie trzeba zajrzeć i tak się nie udaje
janina_zawada 12:10, 15 wrz 2013

Też czekam na kolorowe klony , gdy tam jesteś to dziel się z nami tak pięknymi widokami .. Przynajmniej zobaczymy Kanadę na zdjęciach ..
gamra 21:21, 15 wrz 2013

Witaj Robercie.
Od roku zaglądam do "Ogrodowiska" a Twoje zdjęcia i relację z Kanady czytam na bieżąco i co teraz? Obraziłeś się też i na mnie? Pewnie takich, jak ja jest więcej, zaglądamy, czytamy, oglądamy zdjęcia, ale jesteśmy anonimowi. Często zaglądam tylko do Ciebie, zobaczyc następne zdjęcia.
Pozdrawiam i czekam na dalsze relacje.
Halina.
weronika77 23:00, 15 wrz 2013

Co za ulga, nareszcie się odezwałeś. Musisz się odzywać, jesteś daleko od domu i bliskich, i od nas z Ogrodowiska. Chociaż to piękna Kanada, to i tak martwimy się o Ciebie, jak nie dajesz znaku. A może chory, a może podłamany, albo coś jeszcze. Zdjęcia pokazujesz piękne, dla mnie niebo i kwiaty , najpiękniejsze, ale wszystkie mnie ciekawią. Nie chcę, żebyś pokazywał więcej niż nakazuje ustawa Twoja w sprawie podziału dnia na rzeczy przyjemne i obowiązkowe, ale się odzywaj choćby raz na tydzień i z jednym zdjęciem, jak kłopot z pięcioma. Ja zaglądam zawsze jak jestem na O i mogłabym co wieczór mówić Ci dobranoc i życzyć miłego wstawania do pracy, ale jakby inni poszli za moim przykładem, to wątek by był nasz a nie Twój. No może przesadziłam, ale nie strasz, że już nie masz nam nic do powiedzenia. Jesteś wartościowym człowiekiem, nie tylko wrazliwym na NATURĘ, pamiętam, że dodajesz otuchy uwięzionym, co jest powinnością ludzką, tylko tak niewiele takich ludzi. Dzisiaj czytałam wypowiedź papieża Franciszka, że grzeszników nie karać, tylko pomagać im milością. W Tv też było o tym, że więzienia polskie przepełnione takimi co z głodu ukradli bułkę, albo chorymi, bezradnymi, którymi powinny się opiekować służby do tego powołane z urzędu. Wtedy myślałam o Tobie, również o tych, którzy pomocy potrzebują, i Boga proszę by ukrócil zło a złym dał zrozumienie.
Jak mogłeś wątpić, że wątek jest nie odwiedzany...Tarmoszę Cię za ucho (przepraszam za szczerość) i życzę dobrej nocy a potem bardzo miłego tygodnia.
I żebyś nie myślał że teraz zrobiłam tę fotkę dla Ciebie o 22:55, a jednak dla Ciebie. Wstyd mi tylko za te żarłoki, co wcinają mi wszystkie liście nie tylko na różach. Głóg zrobiłam w powiększeniu, bo mało tych owoców, a przy okazji zobaczyłam pożartego w połowie liścia, a jak się przyjrzałam, to zobaczyłam żarłoka. Jak nie chcesz mieć takich długich i nudnych "makaronów" to nawijaj sam...

Bogdzia 08:47, 16 wrz 2013

Witaj Robert, piszę zebyś wiedział że zaglądam.Miłego dnia.
Klamber 13:51, 16 wrz 2013

Witam wszystkich. Nie obraziłem się na was, forum bardzo lubię, jestem tu półtora roku, dzięki niemu poznałem tu bardzo miłych i wartościowych ludzi, którzy kochają przyrodę tak jak ja.
Ostatnio nikt nie zaglądał więc pomyślałem że nie ma się co męczyć jak i tak nikt nie czyta i nie ogląda. Wyszło jakoś tak nie ciekawie i przepraszam że tak źle Was oceniłem. Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Haniu, wiem że roboty w ogrodzie i w domu jest ogrom a grzybów jest, to wiem bo w domu mówili. Bogdziu, ptaków naszykowałem bardzo dużo ale w wątku ptasim widziałem że nic się nie dzieje to jakoś tak mi się z chodziło. Za to dziś pokażę u siebie trochę ptactwa Byłem nad rzeką, poluję na łososie które wędrują w górę rzeki i pięknie skaczą przez stopnie wodne ale ni wczoraj i dziś nic nie płynęło a za to mam czaple białą i siwą i gdy jechałem ścieżką rowerową usłyszałem w chaszczach kardynała i zatrzymałem się, zmontowałem sprzęt i zrobiłem parkę 150 fot na stukałem im, nic się nie bały. Nawet telefonem film nakręciłem, godzinę z nimi byłem. Stałem, klęczałem i leżałem, cały czas robiąc fotki. Był też z nimi Yellow throated vireo ale nie mogłem go wydłubać z tych chwastów a szkoda, nie mam go a ładny jest.