Co ja tu czytam???????
Teraz ja focha strzelę z przytupem!!
Ty się nie focha, tylko pokazuj.. czytam, oglądam, zaglądam raz na jakiś czas... i jadę od deski do deski... coś tam zawsze skrobne... czasami czytam wątek na kilka podejść.
Nie mam czasu na nic, nawet na swój wątek sie zdenerwowałam, bo jakimś cudem nabrał przyspieszenia odwrotnie proporcjonalnie do czasu jaki mam. nawet już nie zaglądałam do wszystkich co do mnie wchodzą.. I jakoś nikt się nie obraził... mam taką nadzieję... gdybyś zajrzał i do nas na watki, to łatwiej wtedy przenieść się na Twój wątek.. a tak muszę go specjalnie szukać , a do obserwowanych dałam już tak dużo wątków, że nawet tego nie oglądam.. . I niewiele wątków specjalnie szukam.. a Twój zawsze odszukuję.. Wiec dobrze, że kryzys minął.. czekam na foty kanadyjskiej jesieni z klonami, wiesz że je lubię i w ogrodzie to z liściastych u mnie królują klony
Koliberki śliczne, jest specjalna strona gdzie ludzie pokazuję te ptaki jak uda sie im je upolować aparatem... brat pół dnia polowała na takiego u siebie w ogrodzie ..one szybkie są

I jaki szczęśliwy, że sie udało mu zrobić, ale on pstrykał telefonem

Nawet mi przesłał fotkę.. daleko jej do Twojej, ale radosć myślę, że nie mniejsza
http://www.rubythroat.org/checklistsusstatesmain.html
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.