Witajcie, cieszę się że odwiedzacie mnie. U mnie jeszcze ciepło dziś 22 i piękna pogoda. Jak zwykle narobiłem kupę zdjęć ale nie ma czasu jeszcze pokazywać, przepraszam Was ale jest tak pięknie że szkoda mi czasu siedzieć przed komputerem. Wczoraj byłem nad Humber River i oglądałem łososie, było ich tyle że gotowała się woda. Zostały tam te które nie miały siły przeskoczyć przez pierwszy stopień. Piękny widok jak takie metrowe rekiny kotłują się w wodzie po kolana a zarazem bardzo przykry widok jak się męczą aby pokonać przeszkodę, potem składają tu jajka i umierają aby narybek miał pożywienie z ich resztek. Zaraz lecę tam jeszcze raz, bo wczoraj zastała mnie tam noc. Nakręciłem filmów i zdjęć, musiałem naładować akumulatory i zrobić miejsce na kartach.. pokażę kilka gorących fotek.
Bogdziu, zwierzaki chyba każdy lubi te fotki choć dramatyczne to też piękne. Ciesze się że jesteś jeszcze aktywna, długo mnie nie było to mogło się coś pozmieniać ale widzę ekipa trzyma się dzielnie, pozdrawiam gorąco.
Haniu, słyszałem że w Polsce zimnica, tu jeszcze fajnie jest, przed wczoraj było jeszcze rano 17 a wczoraj tylko 7 ale w dzień pięknie jest. Całe dnie jestem na podwórku. Powiem że w dzień jest nawet gorąco ale w cieniu długo rozebrany bym nie postał. To już nie to ciepło co było dwa tygodnie temu. Cały wrzesień był gorący, październik też jest ładny ale to już nie to co było ale nie mam co narzekać i tak jest dużo lepiej jak u Was. Jesień dopiero się zaczyna. Jeszcze ogólnie jest zielono ale już ta zieleń taka zżółkła się robi.
Martek, bardzo dziękuję Ci za piękny wpis, ja też bardzo lubię czytać Twoje teksty. Ja też jakoś zramolałemn trochę ale ja bardzo dużo i szybko jeżdżę a do tego mam wielki i ciężki rower. Już pisałem że nie chcą mnie zabierać kierowcy bo im zasłania pół szyby i ledwo mieści się na bagażnik. Kupiłem sobie dwa tygodnie temu kamerkę GoPro Hero 4. Zamontowałem ją na kasku i kręcę filmiki po drodze. Na razie kręcę w HD, bo na 4K mam za małą kartę ale i tak jest super w porównaniu do mojego telefonu. Do 4K muszą być Extreme, dostałem jedną 16GB, ja używam też szybkie, Ultra ale to tylko do HD. Wczoraj nagrałem całą drogę przez park do domu, było tak pięknie że nie mogłem sobie odmówić. Gdy zobaczyłem te kłębowisko ryb to wlazłem po kamieniach do rzeki i wsadziłem kamerkę pod wodę i nakręciłem pierwszy filmik pod wodą, wyszedł rewelacyjnie. Dla tego zaraz lecę bawić się dalej. Pochlapały mnie wczoraj całego ale wrażenia mam wspaniałe, życzę Ci wszystkiego dobrego i odzywaj się i pisz

Pozdrawiam wszystkich oczywiście którzy zaglądają.