Jolu, piękny ten jesienny ogród Fajnie, że masz niedaleko i możesz napawać się pięknymi rabatami na których nie musisz pracować ☺️
Pozdrawiam serdecznie
Bożena, lubię zwiedzać ogrody, robić w nich zdjęcia. To ułatwia mi zapamiętanie kompozycji, układu ogrodu. No i lubię dzielić się obrazkami z wami. Zresztą sama też lubię oglądać relacje innych osób z ciekawych ogrodniczo miejsc.
Chyba teraz jesienny ogród wygląda ciekawiej niż wtedy gdy byłyśmy razem.
Twoja relacja bardzo fajna, porobiłaś sporo dobrych ujęć tego ogrodu, tam chyba nie ma róż? Sporo traw i bylin
Jola co to za trawa w tych dwóch kępach?
Róż trochę jest, rozrzucone pojedynczo po rabatach. Jak nie kwitną nie rzucają się w oczy. Niestety nie wiem co to za trawy. Być może jest to jakaś odmiana irysa syberyjskiego - obejrzałam dokładniej po powiększeniu zdjęcia z aparatu. Albo kępy montbrecji. Mnie zadziwiło coś jeszcze - układ rabat, różny wygląd nasadzeń w zależności z której strony się ogląda. Nakładanie się jednych rabat na drugie. Bardzo mi się to podobało. Być może to chwilowe zauroczenie, brak ludzi dokoła.
Agnieszka dużo pokazuje na swoim profilu na facebooku. Warto zaglądać.
Jak coś cię zainteresowalo, to ją zapytaj. Zawsze odpowiada. Ale pisz w wiadomości tylko jako post na jej profilu.