Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

aldonaz 22:53, 16 lip 2012

Iza, pozdrawiam z wyjazdu. A moze pokusisz sie o takie wejscie do domku?

bociek 19:09, 17 lip 2012

Iza, zatracilas sie w tym olejowaniu czy jak??? Gdzie lazisz???
Tutaj dziewczyny ciumkaja do Twojego Adasia - Adasiu, pozdrawiam serdecznie i sle ucalowania i macham , a Ty zamiast stawic czola sie chowasz

Te kfiatki wypasione, czym Ty je karmisz Kobieto.

A w ogole to interes mam. Chcialam Ci zaproponowac umowe barterowa.
Jak bedziesz dzielila tojesc i uznasz, ze nie masz co z nia zrobic to ja sle najurodziwszy moj usmiech i rzesami macham I zapytowywuje czy ewentualnie istnialaby ewentualnosc, zebys zapalala nieskromna pozadliwoscia do czegos co mam ja w zamian Poza futrem - tylko on mnie rozumie wiec jego nie oddam

Krys 21:58, 17 lip 2012

Napiszę na prv bo ja w sprawie materiałów budowlanych
Evchen 22:08, 17 lip 2012

No to rozumiem, że skoro Pani Vce Prezes Klubu Zakręconych 20tek wszystko z Boćkiem w sprawie miedzianego kółeczka wszystko dograła, to pstryknie trochę fotek doniczkowo-tarasowych i posnuje nieco cudnych opowieści o swoich ogrodowych poczynaniach...????
Proszzzzz.. Bo u mnie ciągle pada... nic w ogrodznie nie mogę robić to chociaż oko Twoim nacieszę no i duszę opowieściami

Zachęciłam?
agata_chrosc... 22:19, 17 lip 2012

No to melduję się niniejszym. I od razu chciałam zapytać o przepis na te surfinie, bo ja muszę jakoś te moje w konewce podpędzić bo publiczności nie mogę zawieść.
Konstancja30 22:19, 17 lip 2012

Evchen napisał(a)
No to rozumiem, że skoro Pani Vce Prezes Klubu Zakręconych 20tek wszystko z Boćkiem w sprawie miedzianego kółeczka wszystko dograła, to pstryknie trochę fotek doniczkowo-tarasowych i posnuje nieco cudnych opowieści o swoich ogrodowych poczynaniach...????
Proszzzzz.. Bo u mnie ciągle pada... nic w ogrodznie nie mogę robić to chociaż oko Twoim nacieszę no i duszę opowieściami

Zachęciłam?

tytuły zobowiązują ... Ewuś u mnie też pada ... rozpieszczam się dziś leżakowaniem pod kocykiem bo zmarzłam wracając z pracy i szwędactwo uprawiam forumowe ... Nieletnia jak wróci i doczyta to wygna na taras jak nic i chyba od jutra zaczynam go dopieszczać ... zachęciłaś ... obiecuję poprawę ... a dziś już zmykam bo mam carycę jeszcze do obejrzenia a późnawo
Konstancja30 22:21, 17 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)
No to melduję się niniejszym. I od razu chciałam zapytać o przepis na te surfinie, bo ja muszę jakoś te moje w konewce podpędzić bo publiczności nie mogę zawieść.

dobra ziemia ... odżywka ale to wiesz ... obrywam każdy przekwitły kwiatuszek więc nie marnują sił na zawiązywanie nasionek ... a przy obrywaniu czasami się jakaś gałązka ułamie i to też in plus jak się okazuje ...

oj i witam
agata_chrosc... 22:27, 17 lip 2012

A podlewasz tym kultowym Florovitem czy czymś innym?
Konstancja30 22:31, 17 lip 2012

podlewam substralem do balkonowych ... i to raz na tydzień ... jak mi się uda to chowam pod balkon w czasie deszczu - jednak każdy bidulki odchorowują ...
agata_chrosc... 22:37, 17 lip 2012

OK - instrukcję skopiowałam. Teraz to już trochę pora nieludzka, ale jutro jeszcze sobie u Ciebie posiedzę. Pozdrowienia krainy deszczowców