Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Moniika 22:15, 03 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Chyba jednak się przerzucę na wersje elektorniczne bo taka ilość ksiąźek strasznie dużo waży...
witaj, ja sie przerzucilam na elektroniczna wersje w tym roku gdy na narty jechaliśmy aż do Włoch samochodem... I już innej wersji nie chce! W I-padzie mozna zmieścić taka ilośc literatury ze nikogo nie obciąży a nigdy nie zabraknie szczerze polecam, ze względów pragmatycznych pozdrawiam m
Moniika 22:15, 03 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Chyba jednak się przerzucę na wersje elektorniczne bo taka ilość ksiąźek strasznie dużo waży...
witaj, ja sie przerzucilam na elektroniczna wersje w tym roku gdy na narty jechaliśmy aż do Włoch samochodem... I już innej wersji nie chce! W I-padzie mozna zmieścić taka ilośc literatury ze nikogo nie obciąży a nigdy nie zabraknie szczerze polecam, ze względów pragmatycznych pozdrawiam m
agata_chrosc... 22:18, 03 sie 2012

A ja tam uważam, że nie ma to jak szelest kartek, okładka - raz lepsza, raz gorsza i ciągłe szukanie gdzie się skończyło. No, ale ja to stara kobieta jestem!
Madzenka 23:09, 03 sie 2012

Monika352 napisał(a)

Tylko na ipada prawie nie ma legalnych wersji... chyba że znalazłaś dobre źródło.... A ja mam lekkie obiekcje przed piratowaniem książek... Na czytniki typu kinley jest zdecydowanie większy wybór.
Madzenka 23:11, 03 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
A ja tam uważam, że nie ma to jak szelest kartek, okładka - raz lepsza, raz gorsza i ciągłe szukanie gdzie się skończyło. No, ale ja to stara kobieta jestem!

Agata ja taka postępowa jestem sprzętowo ale szelest książek lubię, szczególnie przed snem
Ale jak się gdzieś wyjeżdża to naprawdę jest to problem ... I wtedy wersja elektroniczna jest super
agata_chrosc... 23:16, 03 sie 2012

To ja chyba wolno czytam, bo zawsze i tak zabieram za dużo. Czasu brakuje!
ana_art 23:20, 03 sie 2012

ja zazwyczaj zabieram dzieci to jestem uszcześliwiona jak jedną sztukę przeczytam
Madzenka 23:26, 03 sie 2012

Ania i Agatko i to jest właśnie przewaga posiadania już doroslej latorośli jest już czas na wszystko
Sory Iza za te dywagacje u Ciebie ale te poduchy są takie wygodnie i świetnie mie sie na nich siedzi spoglądam sobie na lawendę
Konstancja30 00:01, 04 sie 2012

dywagacje jak najbardziej na miejscu .. i cieszy mnie, że się dziewczyny na poduchach umościły i lierackie dylematy w kwesti papier czy elektroniczny papier rozwiązują ... nawet bardzo na czasie bo ja od kilku dni przeszłam na elektroniczny papier i ................. jestem baardzo zdziwiona ...

dlaczego?

kilka dni temu tupałabym tym swoim malutkim 35 (no ma się stópkę jak chińska księzniczka )) ) i dowodziła jaką to przewagę ma papier ... zapach drukarni i tak dalej ... dziś będąc uczciwą wobec siebie z pokorą muszę przyznać, że czytanie na Kindlu ma swoje zalety ... to maleństwo mieści się w torebce i waży .. nie no właśnie ono nie waży ... i to jest to !!! ... w ten sposób mam z sobą u Ani 15 książek w tym "Powstanie 44" davisa ... normalnie niemożliwe ...

dlatego polecam ... dostępność literatury na Kindla szeroka ... a niemożliwe staje się możliwe

czytanie na ipadzie mniej polecam .. to monitor odbijający światło i męczą się oczy ... Kindle ma zamiast monitora coś co nazywają e-papierem ...

a na hamak ... czy leżaczek na werandzie wezmę książkę ... mamy czasy w których można wybierać więc wybierajmy
Konstancja30 00:08, 04 sie 2012

a teraz najważniejsze ...

jestem u Ani i widziałam go ... On znaczy OGRÓD jest absolutnie cudowny ... ja oczarowana ... zachwycona ... piesa - daliśmy radę straszny misiek i przytulak ... Oni - Gospodarze wspaniali ...

buźka