Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Madzenka 00:15, 04 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)
a teraz najważniejsze ...

jestem u Ani i widziałam go ... On znaczy OGRÓD jest absolutnie cudowny ... ja oczarowana ... zachwycona ... piesa - daliśmy radę straszny misiek i przytulak ... Oni - Gospodarze wspaniali ...

buźka

No to uffff, powietrze mi zeszło bo Anula widzialam miala stresa A skoro piękny co wszyscy widzą i jej wkładają w głowę a ona z uporem dla siebie typowym zaprzecza, to serce rośnie

A co do Kindle to sobie na leżaczku u pewnej american women obserwowalam jaki wyraźny ekran, a M się w tym czasie męczył na ipadzie, z marnym skutkiem....

I właśnie wybór to ja najbardziej lubię
Konstancja30 00:25, 04 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

a teraz najważniejsze ...

jestem u Ani i widziałam go ... On znaczy OGRÓD jest absolutnie cudowny ... ja oczarowana ... zachwycona ... piesa - daliśmy radę straszny misiek i przytulak ... Oni - Gospodarze wspaniali ...

buźka

No to uffff, powietrze mi zeszło bo Anula widzialam miala stresa A skoro piękny co wszyscy widzą i jej wkładają w głowę a ona z uporem dla siebie typowym zaprzecza, to serce rośnie

A co do Kindle to sobie na leżaczku u pewnej american women obserwowalam jaki wyraźny ekran, a M się w tym czasie męczył na ipadzie, z marnym skutkiem....

I właśnie wybór to ja najbardziej lubię

Madżenko planuje wykorzystać jutro tzw "złotą godzinę" i zatrzymać w kadrze te zakątki ... moja małpka ma skromne możliwości ... jednak piękno broni się samo ...
Madzenka 00:48, 04 sie 2012

Iza pokładam w Tobie ogromne nadzieje

A Davisa dam radę przeczytać ??? Bo Gułagu nie dalam rady....
Konstancja30 00:58, 04 sie 2012

... Norman jest niesamowity ... lekkie i porywające pióro a przy tym fakty i rzetelna dawka historii ... nie czyta się jak powiesć - można się zatrzymać ... odejść i wrócić ... Powstanie 44 mnie porwało i czytam wszędzie ... myslę, że dasz rade

... Gułag ... a nawet reportaże Hugo-Badera musiałam sobie dozować i to jedne z niewielu ksiązek, które zalegały na nocnej szafce miesiącami ... po prostu żeby móc wstać nie mogłam wieczorem połknąć zbyt wiele ... i wiesz wiele razy chciałam dać za wygraną ...
Madzenka 09:10, 04 sie 2012

A to Iza widzę, że z Gułagiem nie byłam odosobniona Zatem Davisa zakupie dziekuję i miłej zabawy u Ani
Beka 20:19, 04 sie 2012

OOO dołączam się do dyskusji. Właśnie męczę M. żeby mi kupił Kindle. Mogłabym sama, ale to on ma zawsze problem po hasłem "co na prezent". Sam jest zwolennikiem ksiażek w wersji tradycyjnej. Mało tego nie znosi książek z biblioteki. A więc powoli nasz dom tonie w tonie papieru. Jednak powoli mięknie. Teraz czyta Davisa Europa- książka ma około tysiaca stron i damy rady zabrać jej na wakacje.W wersji e- booka jak najbardziej. Izo jak jest z cenami ksiażek elektronicznych. Mój M. twierdzi, że są zbyt drogie. Pozdrawiam Izo B
Milka 11:55, 06 sie 2012

Dziękuję wam obojgu za spotkanie i odstawienie mnie na dworzec, jak ktoś odprowadza, jest zupełnie inaczej, lepiej
jak Adaś z tym bólem dojechał, mam nadzieję, ze wszytko ok!
Pszczelarnia 15:15, 06 sie 2012

Izabello - Konstancjo! Skąd te poduchy? Madżenka już się mości na nich, będzie czytać literaturę, a ja nawet nie znalazłam źródła pochodzenia.
popcorn 15:22, 06 sie 2012

Witajcie Dziewczyny,
mój M ma Kindla, wlasnie zamówilismy na prezent dla tescia. Fajna sprawa

pozdrawiam!
Konstancja30 15:27, 06 sie 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Izabello - Konstancjo! Skąd te poduchy? Madżenka już się mości na nich, będzie czytać literaturę, a ja nawet nie znalazłam źródła pochodzenia.

Ewuś wklejam wcześniejszy wpis

"poduchy ... kwadratowa - onegdaj szaleństwo forumek muratorowych namierzona na allegro ... potem kilka razy spotkałam w rodzimej "dekoradzie" typowy podpupnik ... ładnie się pierze i gąpeczka ze środka po każdym praniu wraca do postaci sprzed wysiedzenia ...

większa to dar serca przyjaciółki zza oceanu ... ten sklep nie wysyła do PL ... a szkoda ... ciągle się w nich wgapiam ... inspiracyjnie ... !!! ... poza poduchami ... )) ... http://www.restorationhardware.com/"

jak już się nakombinowałam ale zdobyłam ... jak już liczbą poczułam się nasycona to kilka razy wpadły w oczy w internetowych klimatycznych sklepikach ... nazw nie pamiętam ... wszystkie z typowymi sielkimi czy vintage przydasiami do domku