Konstancja30
18:29, 07 sie 2012
to może by tak wreszcie napisać coś tak w porządku jakimś ... bo mam w sobie emocji i obrazów na rok 
drogą prowadziła nas tęcza ... to znak prawda ???
... i na ten znak się zgodzę bo potem przyczepił się do nas bocian i tu powiem nie ... za późno stary 
prowadził nas też "gips" jedyny pozytek dla mnie - głos Hołka
... dla małża ... bezstresowe dotarcie do celu ... ostatnia prosta lekko zakrzywiona no ale i tak byliśmy pierwsi
...
w tempie galopującego stada czterokopytnych Anna oprowadza nas po ogrodzie ... prędkość jak dla mnie miażdżąca ale hamuje ostro przed moim absolutnym oczarowaniem ... alejką kontemplacji jak ją sobie nazwałam
... a co ? ... w domu nie mam ...
alejki ... z kontemplacją to różnie
tempo narzucone bo ciuchcia z Irenką właśnie dojeżdża a my mamy jeszcze 10 minut do dworca ... Anna załatwia to 10 w 5 i dobiegamy do drzwi idealnie na czas ...
bez orkiestry ale i tak powitanie brawurowe ... z ciuchci wysiada Irenka ... ja w roli niespodzianki ... Ania szczęśliwa
bo ma siostrę duchową ... na miejscu i niebezpieczeństwo, że pan maszynista zaszaleje i wywiezie nam Irenkę w stepy akermańskie zażegnane ... stosowne zdjęcie ma Anna ... ja nie mam nie ma czego żałować pewnie głupio wyszłam
... Irenka z reguły wygląda tak
ale to już wszyscy wiedzą
edit: edytuje bo po bokach śmieją się Marta i Marzenka ... co wszyscy wiedzą ... nawet już ja wiem
...
cdn ...

drogą prowadziła nas tęcza ... to znak prawda ???

prowadził nas też "gips" jedyny pozytek dla mnie - głos Hołka

w tempie galopującego stada czterokopytnych Anna oprowadza nas po ogrodzie ... prędkość jak dla mnie miażdżąca ale hamuje ostro przed moim absolutnym oczarowaniem ... alejką kontemplacji jak ją sobie nazwałam

tempo narzucone bo ciuchcia z Irenką właśnie dojeżdża a my mamy jeszcze 10 minut do dworca ... Anna załatwia to 10 w 5 i dobiegamy do drzwi idealnie na czas ...

ale to już wszyscy wiedzą

edit: edytuje bo po bokach śmieją się Marta i Marzenka ... co wszyscy wiedzą ... nawet już ja wiem

cdn ...