Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

anula_wn 14:46, 15 sie 2012

Iza, nic się nie martw ! ja wiem doskonale jak to jest na początku... wiem ile to wymaga pracy, czasu....wiem, że fotki są kadrowane i ... wszystko wiem
ale najważniejsze jest móc poznać Cię i Twojego małżonka osobiście, wszak Wy krajanie mojego M !
poza tym ostatnio usłyszałam od zacnej osoby: "co tam ogród - liczą się ludzie !" i tego się trzymajmy!
zaszczytem będzie móc Cie poznać ! już się cieszę !!!!
Beka 22:11, 15 sie 2012

Witaj Izo
Jak ładnie wszystko u Ciebie się komponuje. Przy murze bosko. Wiesz już mi z lekka doskwiera biel mojego i kombinuję co sadzić. Czy możesz napisać jakie roślinki u Ciebie się pną. Kompozycje z lawendą piękne. Pozdrawiam Beata
Konstancja30 22:16, 15 sie 2012

Beka napisał(a)
Witaj Izo
Jak ładnie wszystko u Ciebie się komponuje. Przy murze bosko. Wiesz już mi z lekka doskwiera biel mojego i kombinuję co sadzić. Czy możesz napisać jakie roślinki u Ciebie się pną. Kompozycje z lawendą piękne. Pozdrawiam Beata

Beton wspiera zielenią powojnik ... On najmocniej ... ten to willy kwitnie wczesną wiosną i powtarza kwitnienie jesienią ... Kilka gałązek winobluszczu przebarwiającego się jesienią w czerwienie i maleńki jeszcze bluszcz ... Planuję tam jeszcze różę pnącą i powojnik jan paweł ...
Kuklik 22:28, 15 sie 2012

Kocham naparstnice, Twoje mega wypasione, używając współczesnego języka. Będę patrzeć za rok, co pokażą
Beka 22:29, 15 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

Witaj Izo

Beton wspiera zielenią powojnik ... On najmocniej ... ten to willy kwitnie wczesną wiosną i powtarza kwitnienie jesienią ... Kilka gałązek winobluszczu przebarwiającego się jesienią w czerwienie i maleńki jeszcze bluszcz ... Planuję tam jeszcze różę pnącą i powojnik jan paweł ...

Jakie kolory powojników preferujesz? Strzelam: biel, róż, fiolet?
Dziękuje za inf. na temat czytników. Tak czy inaczej wypoczywam z książką. Jaka by to postać nie była. Ostatnio, ponieważ duzo jeździmy są to e- booki. Przyjemności
Konstancja30 22:45, 15 sie 2012

Beka napisał(a)

Witaj Izo

Jakie kolory powojników preferujesz? Strzelam: biel, róż, fiolet?
Dziękuje za inf. na temat czytników. Tak czy inaczej wypoczywam z książką. Jaka by to postać nie była. Ostatnio, ponieważ duzo jeździmy są to e- booki. Przyjemności

Trafiony zatopiony jeżeli chodzi o kolory ... Jan paweł jest biały z fioletowym środkiem ... Willy roż ale podążający do wrzosowego ... Pozdrów ode mnie Mazury ... Ciągle się z nimi mijam ...
Konstancja30 23:01, 15 sie 2012

Kuklik napisał(a)
Kocham naparstnice, Twoje mega wypasione, używając współczesnego języka. Będę patrzeć za rok, co pokażą

Iza ja mam na ich punkcie fioła ... i bardzo bym chciała zeby już było za rok vhoć to jak na kobietę posuwającą się w weku dość dziwne ... Byle ta zima minęła szybciutko bo jesień mam zaplanowaną dość pracowicie
Konstancja30 23:11, 15 sie 2012

anula_wn napisał(a)
Iza, nic się nie martw ! ja wiem doskonale jak to jest na początku... wiem ile to wymaga pracy, czasu....wiem, że fotki są kadrowane i ... wszystko wiem
ale najważniejsze jest móc poznać Cię i Twojego małżonka osobiście, wszak Wy krajanie mojego M !
poza tym ostatnio usłyszałam od zacnej osoby: "co tam ogród - liczą się ludzie !" i tego się trzymajmy!
zaszczytem będzie móc Cie poznać ! już się cieszę !!!!

Aniu jak to dobrze, że to wszystko wiesz ) ... wiele pracy jeszcze przed nami i to pikuś ... Najważniejsze, że jest plan i już są konkrety ... pierwsze zielone konkrety ...

Bardzo się cieszymy, że Was poznamy ... Wakacje 2012 zapiszę jak czas oczekiwań i spotkań ... W lipcu czekałam na przyjazd przyjaciółki zza oceanu ... widujemy się raz na rok nie licząc skypa ... Lipiec minął nie wiadomo kiedy i ma na imię Basia we wspomnieniach ... Sierpień to niesamowity ogród Ani ... to bomba emocjonalna ... wspaniały ogród ... wspaniali ludzie ... i teraz wrzesień z Anulą ... a jak los będzie łaskawy to kolejna eksplozja u Kapiasów ... masz rację ... liczą się ludzie
Kuklik 23:15, 15 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

Iza ja mam na ich punkcie fioła ... i bardzo bym chciała zeby już było za rok vhoć to jak na kobietę posuwającą się w weku dość dziwne ... Byle ta zima minęła szybciutko bo jesień mam zaplanowaną dość pracowicie

Kobieta posuwająca się w wieku..? No coś nie wyglądasz
Madzenka 23:42, 15 sie 2012

Przeczytałam , pozdrawiam, komentarz zostawię jutro
Dobranoc
Słaniając się na nogach ze snu dałam radę przeczytać cieszę się już na fotki ze sotkania z Ania i liczę na zdjęcia kwitnących powojników !