Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Madzenka 19:48, 16 sie 2012

Izabelo vel Konstancjo powojnik iście Boski
O starości jeszcze nie doczytałam ale cofnę się aby z lubością (nie mylić lubieżnością Pszczólki) poczytać
Mala_Mi 20:32, 16 sie 2012

Aja zapracowana strasznie, nie mam czasu nawet poczytać, a tu mnie wszyscy zaprzyjażnieni bombardują o adasiowy przepis na sernik...
Wszystkimm ogę odmawiac i odwlekać w czasie... bo nie skosztowałam nawet tego serniczka... ale ale wiktuały jescze w lodóce leżą..... czekam na ręce d opracy które pierwsze przyjadą.. to zatrunię.....
Ale Tercia.. ma imperze u siebie wielkai to w sobotę .. i chociaż ma przepisów od cholery.... sernik Adasia musi upiec..... Pomogłą mi bardzo, wiec musisz mi napsiać jak i z czego sie to robi.... i top szybko i na mus..... będę jakby co się upominać....
GabiK 20:44, 16 sie 2012

Ja też nie jadłam serniczka.
Evchen 00:16, 17 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

Ewuś zrobimy co siem da ... to miejsce ... Wy ... i ja ... że o małżu nie wspomnę )) ... to się powinno wydarzyć ...

Wszyscy się posuwamy w wieku, a najbardziej to widać po dzieciach.

... fakt, moje dziecko urosło, ale ja na ten przykład od co najmniej 20 lat nie urosłam ani o milimetr...

a wiesz, że faktycznie ... ani ja ... ani stopa ... o wagę to nikt nie pytał ? ... prawdaaa? )))

No... fiesz.. waga jakoś musi równoważyć ten brak posunięcia we wzroście wzrostu i stopy... W przyrodzie musi być równoWAGA...... Chociaż ja twierdzę, że mam złośliwą bestię w szafie, która mi zwęża ubrania... znasz ją?

A żeby nie było, że nie ogrodowiskowo:
zanotowałam, że Pszczółka spotyka Jana Pawła w ogrodzie...
zanotowałam, że zakwitł Ci powojnik
i że przyjedziesz do Kapiasów ,,....O!
GabiK 08:43, 17 sie 2012

Ev, u mnie to nie bestia z szafy. Te nowoczesne pralki się do niczego nie nadają - wszystko się kurczy.
Evchen 09:48, 17 sie 2012

GabiK napisał(a)
Ev, u mnie to nie bestia z szafy. Te nowoczesne pralki się do niczego nie nadają - wszystko się kurczy.

A wiesz, że coś w tym jest...?... Została tylko ekonomiczno-relaksacyjna wersja prania.. przepierka - pranie ręczne.... już na samą myśl chudnę...
Madzenka 11:28, 18 sie 2012

Iza czytałam, że ogrom prac poczyniłaś mam nadzieję, że dzisiaj dasz rade ten zniewalający efekt obfocić
Konstancja30 11:52, 18 sie 2012

poczyniłam ogrom prac ... skończyłam późnym wieczorem ... było zbyt ciemno a ja cała pokąsana przez wredne jadowite stwory ... w nocy makabra - literacko na szczęście ... wstałam gdy słoneczko odebrało już szanse na ładne ujęcia ... to są w pełnym słońcu ... i fiksuje mi przegladarka ... ale jakoś przeszłam ... do poczty nie mam dostępu i nerw mam ...

lawendowe pasmo z The Fairy

Konstancja30 12:04, 18 sie 2012

Konstancja30 12:35, 18 sie 2012

sektor biało zielony ... na lewo od tojeści ... kompozycja jednoroczna - wiem już, że wdzięczna zimą zastanowię się jak to wtapiać w stałe rabaty po rewolucji wiosennej ...