Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Diana 19:24, 18 wrz 2012

Witam Izuniu
stram sie odnależć wszystkie wątki, bo niestety nie wiem jak ale znikły !!!!!!
pozdrawiam
Konstancja30 19:27, 18 wrz 2012

irena_milek napisał(a)
piesio..super, ale widzę, że A, ją szkoli, chyba turla się psina!

sunia wdzięcznie urządza przedstawienia ... pod warunkiem, ze ma humor a humor ma smarkula prawie zawsze ...

wczoraj natomiast miała dzień edukacyjny ... przy komodzie stała teczka skórzana z moimi materiałami z roku nauki francuskiego ... no i piesa bardzo dokładnie wgryzała się w arkana tego pieknego acz nie do opanowania języka ... musiało być trudno bo to co z teczusi zostało świadczy o wielkim poirytowaniu suni ... same materiały noszą slady kontaktu z pilną uczennicą ale do uratowania ...

no i ona ... w czasie pogawędki z panem o nieładnym traktowaniu podręczników ... no prawie podręcznik ta teczusia przecież ... ach gdzie sunia ma uszy ... ???

w końcu postanowiła udawać, że rzecz nie jej ... nadbnej Kiluni dotyczy

a 15 minut potem uznała, że po sprawie i wariowała z Nieletnią

Konstancja30 19:31, 18 wrz 2012

Enya73 napisał(a)
Piękna robota, zdolniacha z Ciebie Moja córcia też mnie namawia, żebyśmy we dwie spróbowały pobielić stare sosnowe szafki tak na próbę

Marzena2007 napisał(a)

Piękna robota, zdolniacha z Ciebie Moja córcia też mnie namawia, żebyśmy we dwie spróbowały pobielić stare sosnowe szafki tak na próbę

Izo wybacz że u Ciebie
Ja jestem beztalencie manualne a nawet szafki i łóżko z Ikea z forniru dębowego pobieliłam i fajnie wyglądały więc się nie obawiaj tylko działaj
Natomiast dzieło Izy to już wyższa szkoła jazdy )

Anita niczego się nie obawiaj ... to łatwe i z reguły przynosi fajny efekt ... bo własnymi ręcami ... bo inaczej a dla nas to już 90 % sukcesu

Madżenko ja tylko musiałam spod tony szelaku i nie wiem czego do drewna się dogrzebać ... a potem to już tylko oczywista oczywistość ... rzeczy najprostsze są najlepsze
Konstancja30 19:39, 18 wrz 2012

Przetacznik napisał(a)
Oj Izo aż westchnęłam na widok stołu jak i tapety, a także wstawki pasiastej w podłodze i ogólnie nad całym zestawieniem! Westchnęłam z podziwu, to musi być zupełnie niecodzienne jadać śniadania w Takich warunkach : )

Weroniko to nie tapeta ... to pasy własnymi ręcami zrobione ... tyle, że ręce małża a pomysł mój ... pasiasta wstawka na podłodze jeszcze z okresu fascynacji Afryką i do końca moich dni będzie mi utrwalała nigdy nie ulegaj fascynacji na elementach stałych ... śniadania w tygodniu to bieg ... ale sobota i niedziela ... no sobota i niedziela to do nas należą ... i jestem pewna, że Wasze śniadania przy Twojej wrażliwości artystycznej są niczym te podziwianie do dziś na obrazach impresjonistów ... pozdrawiam
Konstancja30 19:41, 18 wrz 2012

Diana ... jak po hiszpańskiej eskapadzie mój prroku ... pozdrawiam
Mala_Mi 21:11, 18 wrz 2012

Troszkę poczytałam o szkoleniu piesi, nauce francuskiego która żadnej z pań nie szła wcale..... zobaczyłam pięknie pobielony stół.... i geometrię słojów..... i jak nauka z piesią poszłą w zapoomnienie z powodu nieletniej .... Buziolki......
Madzenka 21:38, 18 wrz 2012

Ja jestem jak zwykle na bieżąco nawet gdy się nie wpisuję
Evchen 23:53, 18 wrz 2012

Izuś .. piesa mnie urzekła. czy mogę teraz do niej na korki francuskie?... albo chociaż rogaliczki ?
Diana 00:00, 19 wrz 2012

Konstancja30 napisał(a)

Na czym pięknie wybielonym leży hortensja????? Plizzz, ślicznie wygląda!

na stole ... lata walki z wiekową paćką go pokrywającą ... miesiące szorowania papierem i szczotą drucianą ... no i już po kilku latach voila ... jest taki jak chciałam ... własnymi ręcami ... żeby nie było za różowo to nogi jeszcze do dopieszczenia

napisze krótko ZDOLNA BESTYJKA
grembosia 14:58, 19 wrz 2012

Konstancja30 napisał(a)

Na czym pięknie wybielonym leży hortensja????? Plizzz, ślicznie wygląda!

na stole ... lata walki z wiekową paćką go pokrywającą ... miesiące szorowania papierem i szczotą drucianą ... no i już po kilku latach voila ... jest taki jak chciałam ... własnymi ręcami ... żeby nie było za różowo to nogi jeszcze do dopieszczenia

Pięknie. Nie szybciej byłoby przejechać szlifierką z papierem ściernym?