Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Zeta 18:45, 20 gru 2012

Przyszłam się przywitać ..... Czytam no i płaczę ze śmiechu z tych kiecek....
No to czytam dalej........a raczej wcześniej
Konstancja30 19:11, 20 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Izuś i jaki los kiecki???

kiecka na pewno w niedzielę się przewietrzy w teatrze ... jej zawodowa rola w moim życiu wciąż nie wiadoma ...
Konstancja30 19:13, 20 gru 2012

Zeta napisał(a)

jest jakaś sprawiedliwość zatem na świecie ... ja ryczałam jak ogród zobaczyłam i przebiłaś słynne Grocholi "ja wam pokaże" ... przy choince siem powyłam ... a ślepka mam teraz jak stary Donald tylko zamiast $ ja mam obraz owego drzewka w salonie
Konstancja30 19:15, 20 gru 2012

Magda70 napisał(a)
Najpierw chciałam cię "przeczytać całą" a potem cos komentować ale nie mogę bo u Cię się tak nie da.
Wszędzie gdzie się na Ciebie natknę jest wesoło
Świetnie piszesz, strzeszczasz itd - jezu wiem, ze wiesz o tym ale ... tak trzymać! Jak ktoś dostał taki dar to trza go wykorzystać )

O 6 do fryzjera? Ba! o 7?! jezu...siwa bym chyba chodziła i zarośnięta a bym tak wcześnie nie poszła! Chociaż jak se pomyślę to chyba zależy jaką pracę wykonujemy...ale ja się pytam co to za fryzjer pracujący od 6 rano?? znaczy się z szacunkiem pytam i podziwem...

Lece Twoją ścianę i nie tylko oglądać...

Magduś to Ty przy ścianie dopiero jesteś ..??? ... no to masz trochę przed sobą ... dobrze, że ja ogrodu nie mam bo byś miała jeszcze więcej a tak ... tylko literki
Mala_Mi 19:17, 20 gru 2012

Izu .... tofam Cię i nie tylko za teksty
Zeta 19:28, 20 gru 2012

Konstancja30 napisał(a)

jest jakaś sprawiedliwość zatem na świecie ... ja ryczałam jak ogród zobaczyłam i przebiłaś słynne Grocholi "ja wam pokaże" ... przy choince siem powyłam ... a ślepka mam teraz jak stary Donald tylko zamiast $ ja mam obraz owego drzewka w salonie

Z tym" ja wam pokażę " to trochę masz rację ......... chciałam coś komuś udowodnić.
Ale teraz się wkręciłam w Twój wątek, fajnie piszesz bardzo ciekawie ..... Śmieszko
Zeta 19:34, 20 gru 2012

No nie moja Choinka może ładna ale twoja piękna i ........żywa , ja będę miała żywą w sypialni .... M sobie zażyczył. W salonie kominek za blisko i źle jej tam ....
No przepiękna choinka. .......naprawdę
Konstancja30 19:45, 20 gru 2012

Zeta napisał(a)
No nie moja Choinka może ładna ale twoja piękna i ........żywa , ja będę miała żywą w sypialni .... M sobie zażyczył. W salonie kominek za blisko i źle jej tam ....
No przepiękna choinka. .......naprawdę

Zeta te zdjęcia choinki to lata minione ... tegoroczna właśnie się rozbiera z siatki ... mam pandemonium w salonie ... a jeżeli twoja jest sztuczna to świetnie udaje bo ja do postu powyżej byłam przekonana, że Ci siem omyliło i w salonie żywa ... w sypialni sztuczna ...
Zeta 19:50, 20 gru 2012

Hehe .......... dzięki ja moją sztuczną trochę wylansowałam, kupiłam na broniszach sztuczne gałązki, i sprytnie poprzyczepiałam na końce. Żeczywiście nieźle udajeprawdziwą.
Madzenka 22:30, 20 gru 2012

Iza z powodu mojego pandemonium w salonie o mało nie umarłam .... trzy bomby stłukłam!!!

Wklejaj lafiryndę