Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 19:24, 22 kwi 2013

szklarnia przeniesiona !!! Anek reszta jest milczeniem
Mala_Mi 20:21, 22 kwi 2013

Jeszcze obrobić tę szklarnię by się dało z niej korzystać.. ale to już może w sobote..
Pszczelarnia 20:27, 22 kwi 2013

Do soboty zleci. Spadam do roboty! A tak miło Was obie widzieć!
Konstancja30 20:36, 22 kwi 2013

widziałam szklarnię ... wow !!! Anek jesteście wielkie !!!

Ewuś a jak miło być z Wami i Ciem widzieć

Madżen wietrze wróć
Madzenka 22:29, 22 kwi 2013

Jestem
iwonaz 08:03, 23 kwi 2013

Kolor barierki to delikatna sprawa...Może kieruj się tym żeby wszytskie elementy drewniane domu były w takim samym kolorze...nie wiem jak w końcu wygląda Twoje weranda przy wejściu i jakie jeszcze elementy drewniane planujesz...ale ja bym szła tym tropem...później wybór koloru elewacji będzie prosty......może
Evchen 09:53, 23 kwi 2013

Konstancja30 napisał(a)
zmykam ... no a ja dalej nie wiem ... dreniano czy białawo na tom barierkę najazd zrobić ???

białawo ....

albo drewniano

ale raczej białawo
Joaska 12:04, 23 kwi 2013

Konstancja30 napisał(a)
barierka jeszcze soute ... teraz mam nowy problem ... olejować to wiem tylko czy na dąb nomalny czy ciut bielony ... czy pomalować na biało ... czy szaro ... a wydawałoby się że miałam 8 lat i wszystko wiem tylko barierka mi potrzebna ... a tu masz ... nie fiem

Iza, musisz pomyśleć nad koncepcja całego domu a nie tylko barierka, jaką masz podbitkę - lub jaką planujesz, będziesz robiła wstawki drewan w elewacji???, jaka elewacja...
Pewnie wcale nie pomogłam, ale ja bym się tylko nad samą barierką nie zastanawiała tylko nad całością.
Madzenka 18:04, 23 kwi 2013

Joaska napisał(a)

Iza, musisz pomyśleć nad koncepcja całego domu a nie tylko barierka, jaką masz podbitkę - lub jaką planujesz, będziesz robiła wstawki drewan w elewacji???, jaka elewacja...
Pewnie wcale nie pomogłam, ale ja bym się tylko nad samą barierką nie zastanawiała tylko nad całością.

Swiete słowa! Wszystko w jednej tonacji. Od werandy, przez barierkę , po podbitkę.
aneta230972 20:35, 24 kwi 2013

Matuchno kochana dziewczyno rewolucja u Ciebie i to jaka. Przeszłam w życiu już kilka generalnych remontów i............... byle do końca.
Joaśka i Marzenka dobrze myślą a nawet bardzo dobrze. Lepiej wszystko wcześniej przemyśleć. Ja niestety przegapiłam moje myślenie i teraz cała część gospodarcza działki: domek ogrodowy, wiata,WC oraz płotek warzywniaka muszą być utrzymane w tym samym stylu/kolorze. Buuuuu. I już mam dość tych ciemnych barw. Ale trudno. Wszystko wymalowane jakimś długowiecznym ustrojstwem. Mój M. tak już ma, że jak zrobi/wybuduje to na Amen!. I żyć z tym muszę albo najlepiej żeby było łatwiej- polubić to muszę.Tzn. nie to, że M. tak solidnie robi tylko, że ta kolorystyka taka sama ciemna. Ale będzie wkrótce odrobinę zielono to może zacznie lepiej wyglądać.
Trzymaj się dzielnie chociaż jeżeli chodzi o Ciebie to jestem jakoś dziwnie spokojna, że będzie fajniusio.