Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Gardenarium 13:21, 11 lis 2013

Zdecydowanie zbyt mało zaglądam do Ciebie, pewnie bym się porozkoszowała zagmatwanymi i jakże interesującymi tekstami

Plany są, to wielka radość móc je realizować bez przeszkód Najgorsze są przeszkody.
Ale trzeba je omijać.

Instagram Ogrodowiska
JulkAd 13:57, 11 lis 2013

Iza cebule wsadzone, plany rozpisane, tylko czy aby pogoda nadal dopisuje? toż to druga dekada listopada....u mnie za oknem nieprzyjemnie....miłego popołudnia
BarbaraM 21:03, 12 lis 2013

Konstancja,wpadłam do ciebie bo mnie tu przysłali.
Jedna prośba: wpadnij do mnie bo mam dylemat remontowy a ty się podobno znasz na tym.
malgorzata_s... 22:17, 17 lis 2013

Puk puk. Co tu tak cicho? Pozdrowienia zostawiam
Madzenka 22:36, 17 lis 2013

Chyba Iza niespodziankę nam szykuje???
Madzenka 22:36, 17 lis 2013

Chyba Iza niespodziankę nam szykuje???
Konstancja30 22:53, 17 lis 2013

...

dziewczyny ledwo się wyrobiliśmy z rabatami i przygotowaniem ziemi pod wiosenny trawnik ... ja sobie własny wątek poczytałam i ja ten trawnik drugi rok sieję ... ziemia skopana ... coś tam jeszcze Adamo robił i wiosną istnieje poważne domniemanie trawnik ruszy ...

ostatnia rabata jeszcze nie pokazana ... nadrobię obiecuję ... chyba jestem zadowolona ... wiosną dokupię na nią tylko stipy ...

a dziś byłam w Marzyszu ... no i Kasia ma rację ... zobaczysz raz Marzysz i potem już tylko o nim marzysz ... zawsze marzyłam aby wyjść z furtki i pójść na spacer w las ... i Kasia tak ma !!! ... czad !!! ... w dodatku las w swej najlepszej postaci ... mieszany ... wspaniałe sosny ... piękne graby ... brzozy ... dęby chyba ... otumanionam wrażeniami więc nie dam rady wyartykułować czegoś sensownego ... ja chcę działkę obok ... ...

Kasia i Przemysław wspaniali ... syn Kuba - pierwszy chyba raz nastolatek mnie tak aktywnie przyjmował ... Kuba jesteś wspaniały ... i te bliźniaki ... znaczy ogar i prawie ogar ... ...

a i byliśmy oczywiście w tym lesie na spacerku ... było magicznie ... a byłoy jeszcze magiczniej gdybym ja nie wpadła na piękny w swej prostocie (jak mawia Przemysław ) a durny w mej istocie jak siem przyznam bez bicia ja pomysł paradnego obucia się w szpilki ... stąd na spacerku koncentrowałam lwi procent uwagi aby nie rznąć ... ... udało się ... doholowali mnie całą ...
ka1sia 23:00, 17 lis 2013

potwierdzam, Iza nie rzła (rznęła? ) mimo śpilek i wróciła cała i zdrowa

a działka obok na Was czeka...
Madzenka 23:02, 17 lis 2013

A fotki z wizyty bendom?
ka1sia 23:07, 17 lis 2013

Marzena2007 napisał(a)
A fotki z wizyty bendom?

Marzenko, nie... fotograf był do kitu (ja) i ciemno za szybko się zrobiło i czasu nie starczyło , ale następnym razem się poprawię