Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Mala_Mi 20:54, 21 lis 2013

Czytam Izę (sorki Konstancja, ale Iza sie szybciej pisze) ... i się śmieje z poszukiwań niedzieli...
Potem Zielona z jej światełkiem w lodówce... "banan na ryjoku" (któraś to powiedziała i to nie moje określenie.. Gierczuś chyba, ale już hasło jak moje). Mój już sam robi zakupy, bo ... światełkiem najeść się nie może.... Jak opanowałam banana na uszach.. bu nie być jak Sośnicka... to czytam post Madżen... potem niewyspanie z radością (ja tam zawsze jestem podle niewyspana) ... i stwierdzam, że tu weselej niż na komedii w telewizorni. co mój M postanowił obejrzeć

Robaczek widzę, ze systematycznie opanowuje wątki.. ale, że Twój opanowuje to sie wcale nie dziwie
Zielona 21:05, 21 lis 2013

asc napisał(a)
Czytam Izę (sorki Konstancja, ale Iza sie szybciej pisze) ... i się śmieje z poszukiwań niedzieli...
Potem Zielona z jej światełkiem w lodówce... "banan na ryjoku" (któraś to powiedziała i to nie moje określenie.. Gierczuś chyba, ale już hasło jak moje). Mój już sam robi zakupy, bo ... światełkiem najeść się nie może.... Jak opanowałam banana na uszach.. bu nie być jak Sośnicka... to czytam post Madżen... potem niewyspanie z radością (ja tam zawsze jestem podle niewyspana) ... i stwierdzam, że tu weselej niż na komedii w telewizorni. co mój M postanowił obejrzeć

Robaczek widzę, ze systematycznie opanowuje wątki.. ale, że Twój opanowuje to sie wcale nie dziwie

Ania - masz rację... tu tak przyjemnie, że klubokawiarniany klimat udziela się każdemu
Magda70 21:28, 21 lis 2013

Tu zawsze przyjemnie...i wesoło

i też widzę, że Robaczek systematycznie opanowuje wątki...i podziwiam - szacun wielki - bo z opisu widać, że rzetelnie czyta...a jest co czytać
Konstancja30 22:12, 21 lis 2013

dziewczyny wielkie buziaki ... ...

jutro jak odzyskam wolność ... bo weekend się zacznie odpiszę ... napiszę ... pokażę zaległości

cmok
Madzenka 23:10, 21 lis 2013

Konstancja30 napisał(a)
dziewczyny wielkie buziaki ... ...

jutro jak odzyskam wolność ... bo weekend się zacznie odpiszę ... napiszę ... pokażę zaległości

cmok

Huuuura jutro premiera ja spod kotliny górskiej zajrzę !!!
Konstancja30 19:06, 23 lis 2013

pojutrze wyszło ... wczoraj wróciłam znów po "balansie bieli" ... choć bez balansu ogólnie ... za to dziś napstrykałam zdjęć ... i nie zawaham się ich użyć ... co jest drobnym naduzyciem gdy spojrzy się nań nawet od strony autorki obiektywnie bo pokazywać i to o tej porze w zasadzie nie ma czego ...

na pierwszy rzut niech pójdą zaległe cebulki w części frontowej ... zdjęcia starsze jednak zmniejszane dopiero teraz

detalicznie ... fliczniutkie cebulki

cała rabata ... część dalsza i bliższa patrząc od wejścia ...

wteiwefte ...

Kondzio 19:08, 23 lis 2013

ale będzie pięknie hi hihi hi
Zielona 19:13, 23 lis 2013

Nie wiem, czy ktokolwiek na forum z linijką sadził cebulki więc miejsce na podium masz najwyższe Niech symetrycznie kiełkują i pięknie, symetrycznie kwitną. No i niech żadna nie odważy się wybuchnąć kolorem innym, niż zakupiony
Konstancja30 19:24, 23 lis 2013

Zielona napisał(a)
Nie wiem, czy ktokolwiek na forum z linijką sadził cebulki więc miejsce na podium masz najwyższe Niech symetrycznie kiełkują i pięknie, symetrycznie kwitną. No i niech żadna nie odważy się wybuchnąć kolorem innym, niż zakupiony

nawet o tym nie myślę ... to nie może się zdarzyć )))) ...
Zielona 19:27, 23 lis 2013

Konstancja30 napisał(a)

nawet o tym nie myślę ... to nie może się zdarzyć )))) ...

Oczywista oczywistość. Inaczej... no.... stryczek.. bez głowy zostanie, jak nic
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies