Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 23:08, 17 lis 2013

Gardenarium napisał(a)
Zdecydowanie zbyt mało zaglądam do Ciebie, pewnie bym się porozkoszowała zagmatwanymi i jakże interesującymi tekstami

Plany są, to wielka radość móc je realizować bez przeszkód Najgorsze są przeszkody.
Ale trzeba je omijać.

Danuś ja czasami myślę o sobie jak o miszczzzzuuu slalomu pomiędzy przeszkodami ... ale to, że mój areał zaczął się przeobrażać w jaką formę ogrodu ... to, że pojawiły się w miarę sensownie sprecyzowane zielone marzenia ... baaa ... te marzenia zaczęły nabierać realnej formy ... to to już tylko i wyłącznie sukces forum, które Stworzyliście ... idealnego a jednak zmieniającego się bukszpanowego ... Tych Dziewczyn z pasja, które są i motywują ... są i inspirują ... i tych ogrodów dziewczyn i chłopaków żeby nie było ... mi się TU gust sprecyzował ... TU przekonałam się na własne oczy jak szybko wbrew pozorom rosną roślinki ... i TU uwierzyłam, że można mieć ogród a nie tylko o nim marzyć ... mili jeszcze nie pokonałam ale jestem za półmetkiem ...
Konstancja30 23:09, 17 lis 2013

ka1sia napisał(a)

Marzenko, nie... fotograf był do kitu (ja) i ciemno za szybko się zrobiło i czasu nie starczyło , ale następnym razem się poprawię

no to ja wrócę żeby te fotki nadrobić ))))))))))))
Konstancja30 23:10, 17 lis 2013

JulkAd napisał(a)
Iza cebule wsadzone, plany rozpisane, tylko czy aby pogoda nadal dopisuje? toż to druga dekada listopada....u mnie za oknem nieprzyjemnie....miłego popołudnia

Jula melduję posłusznie ... wyżej wymienione zrealizowane ... plany się wciąż zmieniają ... byle do wiosny
ana_art 23:12, 17 lis 2013

Konstancja30 napisał(a)

tylko i śśśśpilkach nie zapomnij, bo to już nie to samo będzie...
ka1sia 23:12, 17 lis 2013

Konstancja30 napisał(a)

no ja mam taką nadzieję
Konstancja30 23:13, 17 lis 2013

BarbaraM napisał(a)
Konstancja,wpadłam do ciebie bo mnie tu przysłali.
Jedna prośba: wpadnij do mnie bo mam dylemat remontowy a ty się podobno znasz na tym.

Basiu korzystaj z telefonu każdego dnia od 14 ... mam nadzieję, ze coś pomogłam ...
Konstancja30 23:15, 17 lis 2013

ana_art napisał(a)
tylko i śśśśpilkach nie zapomnij, bo to już nie to samo będzie...

i tu mam dylemat ... bez śpilek mniej paradnie na fotce ... za to o niebo wygodniej na ścieżce
Konstancja30 23:27, 17 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Puk puk. Co tu tak cicho? Pozdrowienia zostawiam

Małgosiu pozdrawiam to zabieganie ...
Mala_Mi 10:58, 18 lis 2013

Spotkanko w śpilkach.. jak rasowa ogrodniczka
Pszczelarnia 12:50, 18 lis 2013

Konstancja30 napisał(a)

Danuś ja czasami myślę o sobie jak o miszczzzzuuu slalomu pomiędzy przeszkodami ... ale to, że mój areał zaczął się przeobrażać w jaką formę ogrodu ... to, że pojawiły się w miarę sensownie sprecyzowane zielone marzenia ... baaa ... te marzenia zaczęły nabierać realnej formy ... to to już tylko i wyłącznie sukces forum, które Stworzyliście ... idealnego a jednak zmieniającego się bukszpanowego ... Tych Dziewczyn z pasja, które są i motywują ... są i inspirują ... i tych ogrodów dziewczyn i chłopaków żeby nie było ... mi się TU gust sprecyzował ... TU przekonałam się na własne oczy jak szybko wbrew pozorom rosną roślinki ... i TU uwierzyłam, że można mieć ogród a nie tylko o nim marzyć ... mili jeszcze nie pokonałam ale jestem za półmetkiem ...

Tak. Ja bym z motyką się na słońce nie wybrała gdyby nie pewien splot okoliczności internetowych.