Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Milka 11:18, 17 cze 2012

Nie wierzę
ja zaraz gotowce francuskie upiekę są smaczne i lekkie
Konstancja30 11:31, 17 cze 2012

zaczęło się od małej kompromitacji ... poza walorami roślinnymi w Ogrodzie na Rozstajach należy koniecznie spróbować soków ... sama natura w wersji pokrzywa ... pietruszka ... owocowe ... same nazwy i świadomość z czego to nie specjalnie mnie przekonały ... i tu miałam dysonas ... każdy kto zatapiał usta w zielonej cieczy miał idiotycznie błogi wyraz twarzy ... hmm ... z niepokojem i z góry upatrując miejsce w które wyciepam sok stanęłam w kolejce z Marysią ... patrzę i mam coraz bardziej zaciśnięty przełyk bo ciecz w kubeczku więcej niż podejrzana ... jakaś beżowa spieniona breja ... no stwierdziłam, że nikt mi nie będzie tu wciskał pięknych szat a cesarz nagi i mówię do Marysi, która mnie zapewniała, że soczki przepyszne:

- Marysiu ... no nie powiesz mi, że ta podejrzana beżowa breja jest w stanie smakować ... to nie wygląda ... stosownie się wykrzywiłam ...
na co Marysia
- yhm ... dlatego ja kawy nie piję ...
........................................................... ...
i kawa i soczki były przepyszne ... ciacho było potem po drodze sztuk kilka ... i w domku bo strefa była

Sebek 11:46, 17 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)

Takie coś się mi marzy - las hostowy!
Madzenka 12:10, 17 cze 2012

Kawa i soczki
Ja też bym się pomyliła ....
Konstancja30 18:44, 17 cze 2012

wygrzebałam w archiwach ... miałam ten kwiat sztuk jeden kilka lat temu ... był piękny i błagam niech ktoś wie co on za jeden

moje podejrzenia idą w stronę dziewanny ... ale ja się nie znam ...
andziulka 18:44, 17 cze 2012

Izunia, wstawilaś zdjęcia uroczego ogrodu, takiego w moim stylu. dzięki ę Miło było chociaż popatrzeć, szkoda, że tak daleko mieszkam, bo chętnie odwiedzilabym ten rajski ogród
Konstancja30 18:47, 17 cze 2012

andziulka napisał(a)
Izunia, wstawilaś zdjęcia uroczego ogrodu, takiego w moim stylu. dzięki ę Miło było chociaż popatrzeć, szkoda, że tak daleko mieszkam, bo chętnie odwiedzilabym ten rajski ogród

Anulka skoro tylko są chęci ... w Polsce wszędzie jest blisko ... wystarczy się zebrać i przyjechać ... dobrze że są blisko bo u mnie do ogrodu mila morska ... wcześniej wstawiałm kilka zdjęć w wątku o ogrodach w Polsce ... wątek "Ogród na Rozstajach"
andziulka 19:07, 17 cze 2012

dzieki, na pewno zajrzę . Brakuje mi czasu, żeby połazić po innych wątkach. Wchodzę tylko w moje ulubione
noemi 19:13, 17 cze 2012

Super wycieczka i piękny ogród ... a kwiatek taki delikatny ... śliczny ... niestety się nie znam ... ale na pewno ktoś go rozpozna
hanka_andrus 19:26, 17 cze 2012

Wygląda na dzwonek brzoskwiniolistny,może jeszcze kto zajrzy,by potwierdzić lub zaprzeczyć.