Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 21:26, 03 lip 2012

odzież ochronna przez Ż przygotowana

a to olej roku !!! ... z Gdańska ... zresztą ... może to bez znaczenia ale w mieście Kielce takiej sraczki nie szło kupić

Evchen 21:35, 03 lip 2012

Iza... może to olej z gdańskich ryb.,...? kolor jakiś taki podobny...
Konstancja30 21:39, 03 lip 2012

w rzeczywistości jasniejszy i bez tej domieszki zieleni którą mam na ekranie ... ale ... no ... jak z ryb ... dobrze, że małż w masce
Madzenka 21:46, 03 lip 2012

Iza poczekaj aż wsiąknie w deprewno i wyschnie. Będzie zupełnie inny kolor. Potem go będziesz bielić?
czy zostaje dębowy?
Konstancja30 22:02, 03 lip 2012

Marzenko jak dojdziemy do "dębowego" ... to będę szczęśliwa ... jesteśmy o krok ... dam mu wyschnąć ... przecioram wełną ... położymy małżowskimi łapkami drugą warstwę ... przecioram i damy dwa dni ... domalujemy elementy białe ... obłożymy ziemię piaskowcem ... zrobimy donicę (małż mnie dokucza za tę liczbę mnogą ... ałała)) ) ... i zobaczymy czy wybielający konieczny ...

klor z kropką ... domniemany jak narazie ... ale w tym co jest potencjał jest
Evchen 22:07, 03 lip 2012

Izuś,.. matko i córko.. ta weranda jest boska! (ja wiem, że wbrew przykazaniom... ale przez małe 'b" to się nie liczy... A drzwi będą takie cudnie grafitowe?... Moja altanka będzie biało-grafitowa Też ją robimy (... ałała...
noemi 22:08, 03 lip 2012

Będzie bardzo ładnie ... trzymam kciuki
Konstancja30 22:20, 03 lip 2012

Evchen napisał(a)
Izuś,.. matko i córko.. ta weranda jest boska! (ja wiem, że wbrew przykazaniom... ale przez małe 'b" to się nie liczy... A drzwi będą takie cudnie grafitowe?... Moja altanka będzie biało-grafitowa Też ją robimy (... ałała...

po czterdziestce ma się chyba armagedon koloru w głowie bo drzwi ... no właśnie

i o nich tam ... http://www.homedit.com/beautiful-red-color-front-door-ideas/
Sebek 22:22, 03 lip 2012

Nooo - przyznam, że bardzo oryginalne, ale wlaściwie czemu nie?

Drzwi do domu z ogrodu z lustrem też są czerwone
Evchen 22:29, 03 lip 2012

O matko.. o córko. Izuniu, czerwone???.... Co wy z tym czerwonym?... Anulka śni o Gosi w czerwonych szpilkach, Ty o drzwiach czerwonych myślisz...
Moim zdaniem, według mnie, poniekąd.... grafit spokojny i dostojny... piękinie będzie się komponował z bielonymi deskami i Twoimi doniczuszkami, które podpatruję z nieukrywaną zazdrością... bo piękne Ci one
Z drugiej strony.. czerwony jest taki bardzo fajnie energetyczny W sumie lubię czerwone wino
Trochę czerwieni nie zaszkodzi, zdjęcia piękne są... co tu dużo mówić
Tylko trzeba by dobrać taki odpowiedni odcień, ale jestem przekonana, że gotowa jesteś go nawet i z Hamburga ściągać, na wypadek, gdyby w Gdyni nie mieli

W sumie chyba przekonałabym się do tych drzwi ... Z czerwonymi różami na rabatach byłoby super..... jako akcenty...
Wiesz, że to faktycznie fajne...?
Pytanie retoryczne, bo wiesz na pewno