Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 22:36, 03 lip 2012

Evchen napisał(a)
(...)
Tylko trzeba by dobrać taki odpowiedni odcień, ale jestem przekonana, że gotowa jesteś go nawet i z Hamburga ściągać, na wypadek, gdyby w Gdyni nie mieli

odcień powinien mieć więcej czerwonego wina a mniej czerwieni w czerwieni ...

a z Hamburgiem ... oczywiście na wypadek gdyby pan Ardalion w Gdyni nie miał odpowiedniego trafiłaś idealnie ... od tej chwili małż mój cię wielbi sam by tego lepiej nie ujął ...
Mala_Mi 22:37, 03 lip 2012

Byłam..... obejrzałam....zmiany widoczne gołym okiem.... coraz piękniej.... i nowa rabatka.... super...
Madzenka 22:43, 03 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)

(...)
Tylko trzeba by dobrać taki odpowiedni odcień, ale jestem przekonana, że gotowa jesteś go nawet i z Hamburga ściągać, na wypadek, gdyby w Gdyni nie mieli

a z Hamburgiem ... oczywiście na wypadek gdyby pan Ardalion w Gdyni nie miał odpowiedniego trafiłaś idealnie ... od tej chwili małż mój cię wielbi sam by tego lepiej nie ujął ...

Izuś drzwi czerwone bardzo oryginalne ale z lekko niebieską farbą na wernadzie to ten teges????
Moja Pani architekt też mi czerwone proponowała ale jak mi jajecznica na elewacji drewnianej wyszła i błękitno-szary tynk to kolorek byłby nie ten teges ostatecznie drzwi grafitowe a wycieraczka i donica na przedpokoju czerwone
Jak już ten olej z Hamburga będziesz ściągać a nie z Norwegii to dla mnie puszeczkę też a co jak szaleć to szaleć, spodnie sprzedać dom zastawić????
Evchen 22:44, 03 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)

(...)

Ukłony dla Małża Czuję się zaszczycona jego wielbieniem
Gdybyś potrzebowała tłumacza w sprawie Hamburskiej to ja jak najbardziej Gotowam do usług
Rozumiem Twój ból, bo swego czasu spodobało mi się bordowe tło kalendarza. Stwierdziłam, że cudnie będzie się komponowało z kremową ścianą w kuchni. I biegałam od sklepu do sklepu, żeby taki kolor znaleźć. Znalazłam Kosztował niemało A po pierwszym malowaniu omal nie zeszłam na zawał, bo zamiast głębokiej czerwieni wina wytrawnego oczom moim ukazał się kolor reprezentujący sok malinowy... i to rozlany Dopiero drugie malowanie odkryło głębię właściwego koloru. Efekt był naprawdę powalający...Każdy na początku stukał się w czoło, ale póżniej dziwił się że tak to ładnie wygląda
Milka 22:44, 03 lip 2012

Czerwone drzwi mnie zachwyciły!
rabatka w fiolecie też, olejowanie idzie i ciekawa jestem efektu końcowego, choc na zdjęciach pewnie nie będzie tego widać!
Beka 00:21, 04 lip 2012

Witam...
Mam za swoje . U ciebie takie zmiany a ja nie na czasie ( na czacie?) Serio z tymi drzwiami w czerwieni?...Wow
W Tunezji widziałam niebieskie- kobaltowo. W polączeniu z bielą super. Skandynawowie malują swoje domy kolorowo, ślicznie jak z bajki. Jestem za .... Izo czekam na info o mebelkachi tak dalej. Tak się tylko przypominam. Pozdrawim B.
iwonaz 07:40, 04 lip 2012

Dobijacie mnie z tymi eksperymentami , ale jeszcze nie czas na przemalowanie elewacji ...zostałabym wysiedlona...
Iza, weranda cudna...moje drewno czeka na mój czas...narazie pielę, pielę i pielę, a potem śpię jak baran, że paznokcie muszę rano w pracy malować

Aha, miałam napisać, że uwielbiam takie inności jak czerwone drzwi...niech u nas też się dzieje a nie wszystko takie bezpieczne w założeniach
Super! dawaj czadu!
Joaska 09:03, 04 lip 2012

Iza powiedz mi co to za dec hy na taras i gdzie je kupowałaś, bo jak ja szukam czegolkolwiek w tych naszych Kielcach to mnie ...... trafia i tak ostatecznie kończę na poszukiwaniach w necie,
No i szacun dla M, zdolniacha musze mojemu tak przypadkiem oczywiście pokazać jakie tarsiki inni M swoim ukochanym produkują
anula_wn 10:06, 04 lip 2012

Iza, mojego M pomacham od Ciebie wieczorem, bo teraz oboje w pracy jesteśmy
olejowanie dobrze wychodzi - kolor i tak się będzie zmieniał.... nie bój nic, będzie oki
a kolorki super !
popcorn 10:20, 04 lip 2012

Tez chce czerwone drzwi!!! Bedziesz sama (lub M) malowac, czy wymieniasz na czerwone?? Ciekawe czy polskie firmy maja taki kolor w ofercie... pozdrawiam i czekam na efekt olejowania