Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

betysia 22:29, 18 sty 2013

Witajcie kochani
przpraszam ze osotatnio mnie nie ma ale zwiazane jest to z wieloma rzeczami nie zaleznymi ode mnie...
W pracy nie moge korzystac z internetu a w domu awaria sieci , kolejny wirus i...
...dzisiaj spotkalo mnie cos bardzo przykrego, nawet nie umiem o tym pisac...dzisiaj w nocy odszedl Brutus, mysle,ze ktos go otrul, byl dla mnie kims wiecej niz kotem, byl z nami 7 lat i nie wyobrazam sobie co bedzie od jutra...bo to byl wyjatkowy przyjaciel...

Bardzo ale to bardzo dziekuje Wam wszystkim ze jestescie, pamietacie i...czekacie...
Caluje Was wszystkich choc z rozdartym i bardzo bolacym dzis sercem...
hanka_andrus 22:57, 18 sty 2013

I ty ,Brutusie,na wieczne łowy?Za wcześnie kotku,za wcześnie!
Żałujemy,że już nam do nóg się nie będziesz łasił,
razem z Betysią Ciebie żegnamy,kotku kochany!
baraga1904 22:59, 18 sty 2013

...całym serduchem jestem z Tobą...kocham kociaki i inne czworonogi...wiem że to wielka starta...Pozdrawiam
Toszka 03:48, 19 sty 2013

Betysiu bardzo ci współczuję. Brutus na zawsze zostanie z tobą - w sercu i wspomnieniach
Magda70 13:37, 19 sty 2013

Myślisz, że otruł?? Jezu,..nie mogę sobie tego wyobrazić

Urszulla 13:42, 19 sty 2013

Betysiu, trudno rozstawać się ze zwierzętami....więc szukaj nowego przyjaciela żeby Ci chwile umilał.
an_tre 14:10, 19 sty 2013

Betysiu tak sobie właśnie myślałam, czy jeszcze tu zaglądasz czy wątek żyje własnym zaczarowanym życiem jaki w niego tchnęłaś Ale jesteś, dopadł cię smutek i pustka po stracie Brutusa, to smutne i niegodziwe jeśli to prawda o jego odejściu może przypadkowo zjadł coś zatrutego pozdrawiam cieplutko
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
MilenaP 17:18, 19 sty 2013

Betysiu pozostawiam Ci ciepłe uściski i dodatkową siłę do przezwyciężenia smutku po stracie przyjaciela Wiem, że to bardzo boli Trzy lata temu kupiłam wspaniałego owczarka niemieckiego - spełniło się moje marzenie Po 7 miesiącach podkopał się pod ogrodzeniem i przepadł. Znaleźliśmy go po paru dniach pod samym naszym domem...... Strata swego zwierzęcia jest jak strata kogoś bardzo bliskiego, członka rodziny Mi po trzech latach wciąż trudno o tym mówić i nigdy, przenigdy, tego co się stało nie zrozumiem....... Ściskam Cię bardzo mocno
Mala_Mi 18:19, 19 sty 2013

Betysiu... zwierzęta jak ludzie chorują... i nie potrafią powiedzieć, że im coś dolega.. znoszą to w pokorze... może Brutus też na coś cierpiał???? Nie wierzę, by ktoś go chciał otruć......
Za tęczowym mostem...... w kocim raju jest... mój staruszek już i psychicznie nastawiam się , że też przejdzie ten most.... i też od myślenia robi mi się smutno.....
zuza12 19:05, 19 sty 2013

Betysiu wspólczuję i jestem z Toba całym sercem. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić jak to będzie jak kiedys odejda moje zwierzaki. Mam nadzieje tylko, że Twoje podejrzenia nie są prawdą, bo to byłoby okrutne. Myslałam, że tylko u nas ludzie potrafią być tak ............
Dzisiaj mielismy kolędę. Nasze zwierzaki były zamknięte w pokoju. Ksiądz zauważył drapak i posłanie psa i zapytał gdzie są zwierzaki? Kazał je wypuścic, bo to też członkowie rodziny. I dlatego to odejście jest tak bolesne.
Trzymaj sie kochana.