Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Mala_Mi 18:33, 22 cze 2012

Wierzby rosna szybciutko
anieszka 20:35, 22 cze 2012

Piękne opowieści , bo i dusza piękna
Dzięki tobie wiem jak wygląda świeży laur
Danusza 21:07, 22 cze 2012

pieknie Beatko piszesz musisz to spiąć i wydac książkę koniecznie pierwsza sie piszę na jej posiadanie oczywiście z autografem mieszkam na Żuławach stron znanych z... wierzb to drzewo powinno byc w herbie,a woda ma magiczne moce tez często u nas siadamy i słuchamy rechotu żab znam to uczucie spokoju jakby wokól nie było innego świata,serdecznie pozdrawiam
marysia_kielar 21:16, 22 cze 2012

Witam uśmiechem Jak to miło powitać kolejną pozytywnie zakręconą osobę w NASZYM GRONIE
i jak na ciepłe francuskie klimaty przystało ... trochę lawendy dorzucam

monteverde 21:29, 22 cze 2012

bogumila_bienko napisał(a)
Piękna opowieść o drzewku laurowym.Szukałam u córki w Meksyku liści do zupy...nie mogłam zrobić pomidorowej...córka powiedziała,że zaraz będą i po chwili przyniosła pęk zielonych liści...
Byłam zaskoczona,zupa miała niesamowity smak...świeże listki mają trochę inny aromat,są delikatniejsze.Pozdrawiam.

Bogusiu laur możesz kupić u nas w OBI, ale na zimę do domu, bo zmarznie, ja mam już kilka lat
bogumila 21:30, 22 cze 2012

monteverde napisał(a)

Piękna opowieść o drzewku laurowym.Szukałam u córki w Meksyku liści do zupy...nie mogłam zrobić pomidorowej...córka powiedziała,że zaraz będą i po chwili przyniosła pęk zielonych liści...
Byłam zaskoczona,zupa miała niesamowity smak...świeże listki mają trochę inny aromat,są delikatniejsze.Pozdrawiam.

Bogusiu laur możesz kupić u nas w OBI, ale na zimę do domu, bo zmarznie, ja mam już kilka lat
Aniu,mam od ubiegłego roku.To było moje pierwsze spotkanie z l....m.
anieszka 21:51, 22 cze 2012

Inrtyguje mnie twój avatarek - czy jest rysowany węglem?
abiko 22:05, 22 cze 2012

Bea, a ja nie byłam wczoraj i urodziny przegapiłam...
coż Ci życzyć.. spełniaj swoje marzenia ale powoli, uśmiechaj się tak jak na zdjeciu wcześniej jak najczęściej a jak będziesz miała smuty to polecam Gepertkę 'zamiast')

a laurowe liście też mam, takie z drzewa, ale włoskiego siostra weszła, zerwała, umyła wysuszyła i wysłała.. zupełnie inny smak..uwielbiam.

och o kwiatku bym zapomniała
siaaska 22:18, 22 cze 2012

Przeczytałam Twój wątek od samego początku i czuję niedosyt Czekam na kolejne wspaniałe historie i piękne zdjęcia z Twójego ogrodu i domku Mam brata we Francji. Mieszka w Paryżu... Miał zamiar kupić domek ale jakoś te jego marzenia ucichły.... narazie woli mieszkać w centrum.... i raczej myśli o powrocie na emeryturze do Polski.... Cieżko tak na wygnaniu... Ja bym chyba nie potrafiła ale mój brat jest szalony..... Ma żonę Peruwiankę i jakoś się dogadują Chyba lubi takie wyzwania....

Z okazji urodzinek wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń, tych które czekają najdłużej w kolejce

Evchen 22:22, 22 cze 2012

Wierzba - płaczka...? Ale Betysia uśmiechnięta