Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

betysia 06:21, 05 lip 2012

Witajcie z samego ranka

Weroniko, bea..- no niestety zawiode ale rozczki brak... ale za to checi i galopujaca wyobraznia jest poki co , dziekuje!!!!

Agnieszko- dziekuje ale to ja sie zawstydzam dzieki wam i waszym cieplym slowom...

an-tre, Ewo - dziekuje i sciskam mocno

AniuK- oprawa to kochana dopiero na jesien a efekty nastepnego lata ...oj jak ja tyle wytrzymam ????

Aniu (asc) - kochana dziekuje ale ty kobieto masz staw a u mnie to tylko kaluza hihi sciskam mocno!!!!

Aniu ( monteverde) dziekuje i buziaki przesylam !!!!

MILEGO dnia dla wszystkich !!!!!!
Madzenka 06:26, 05 lip 2012

Czarodziejka jesteś!!! Magiczna różdżkę byś pożyczała potrzebującym na ogrodowisku!
Ewa 08:03, 05 lip 2012

Przyszłam jeszcze sobie kuknąć no piękna" kałuża" hahaha chciałabym mieć takie ciurkadełko
anieszka 08:03, 05 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)
Czarodziejka jesteś!!! Magiczna różdżkę byś pożyczała potrzebującym na ogrodowisku!

Oj mnie też by się taka przydała Raz ciach i już ......................marzenie
Ana 08:39, 05 lip 2012

no no no, kałuża jak sie patrzy...tempo masz niesamowite Kochana, kiedy zdąłyłaś to zrobić??
Lena 08:50, 05 lip 2012

Betysia widzę nowość w ogrodzie - cudnej urody nie przeczę
Co waćpanna planuje wokół posadzić?
weronika77 10:53, 05 lip 2012

betysiu, do pięknej fontanny pasowałaby pnąca róża ELFE...biało seledynowa.
Jak ładnie opisałaś historię drzew, i właścicieli. Podziwiam Twoją wisterię nieustannie. Zostawiam dla Ciebie moją, też piękną różę,
z pozdrowieniami z Polski.
bajsza 11:30, 05 lip 2012

Wiem, że spóźnione będą moje życzenia o miesiąc - ale co tam życzenia urodzinowe można przyjmować, przez cały rok. Zatem na początku życzę Ci systematycznego spełniania marzeń i minimalizację kłopotów.Jestem pod ogromnym wrażeniem pracy jaką wykonałaś w swoim domu, a że kocham francuską wieś skrupulatnie czytam Twoją opowieść betysiu.
Chcę Ci podarować na urodziny fotkę kota, który nie jest mój, ale który nieźle u mnie rozrabia. Kiedyś wyniósł mi do ogrodu 2 kg suszących się na wakacje kabanosów, innym razem zjadł kotlety schabowe z patelni, niedawno mało co nie zjadł pani kosowej. Jednak jak sama widzisz kocha róże i jak ta jedyna zakwita zawsze jej pilnuje. Fuczy jak ktoś się zbliża do niej. Ja nawet zastanawiałam się czy nie jest to, zaczarowany "Mały Książe"

Na urodziny wierszy się nie pisze
One są w naszych sercach
i naszych pragnieniach,
lecz, gdy jesteśmy bardzo starzy,
to się nam czasem tylko zdaje,
że świat posmutniał i poszarzał
i że poezji nie ma wcale
w naszych duszach.
Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niechaj nie mija z cichym westchnieniem
lecz niech się spełni w całości.
betysia napisał(a)
Kochanienkie moje tyle Was mnie dzisiaj odwiedzilo...a to wyjatkowy dzien ...
Przepraszam,ze dzsiaj tak malo mnie tutaj ale mam "usprawiedliwienie"..hihi
Napisze aby sie wytlumaczyc ... mam urodzinki hihi!!!
Milka 12:56, 05 lip 2012

betysia napisał(a)
Witajcie kochani, przepraszam za nieobecnosc i cisze, ale praca, potem budowa oczka, praca, sklepy bo ciagle cos brakowalo ...ale wlasnie skaczylismy... i wlasnie zaczelo padac ... wiec pierwszy " garace" zdjecia fontanny skapanej w deszczu...
cala oprawa dojdzie z czasem...
uciekam , odezwe sie pozniej!!!
spokojnego wieczorku zycze i sciskam mocno !!!!

Przypomniała mi się bajka z dzieciństwa, ,,Zaczarowany ołówek", marzyłam o takim, teraz wiem, że on u ciebie, bo tylko tak można wytłumaczyć tak szybko powstałą fontannę cudnie i..chyba ja tak chcę
a zanim pokazałaś swoją, wlazłam na stronę, gdzie kupiłam krzesło i takową widziałam i pomyslałam, tak to jest to!
jotka 13:18, 05 lip 2012

Beatko, oczko śliczne I jakby tam zawsze było I tło do niego już fantastyczne! A drzewo oliwne kup choćby małe - niech rośnie - masz czas Będzie niemym świadkiem historii. Jak byłam na pielgrzymce w Ziemi Świętej, to patrzyłam na te stare drzewa i myślałam, jak wielu wydarzeń były świadkami. Są majestatyczne ...

pozdrawiam i zmykam, bo jestem bardzo zajęta choć nie ogrodowo