Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Mala_Mi 19:15, 26 sie 2012

A ja zaglądam tym razem w celu ponownego dadania wątku do obserwowanych...bo zjadło....samo zjadło
MilenaP 22:03, 26 sie 2012

asc napisał(a)
A ja zaglądam tym razem w celu ponownego dadania wątku do obserwowanych...bo zjadło....samo zjadło

No właśnie, jak się dodaje wątek do obserwowanych? Czy on sam się dodaje po iluś tam wejściach?
Sebek 22:04, 26 sie 2012

Milenko - nad napisem wyślij masz napisane Powiadom mnie o odpowiedzi na ten post - klikasz to i już
Mala_Mi 07:26, 27 sie 2012

chyle czola, bo wiele osob czesto nie stac na" pokazanie sie"... ale zdecydowanie stac je na "szerokie" komentowanie i krytykowanie

piękne, choć smutne motto na deszczowy nowy tydzień.... to Twoje słowa które pozwoliłam sobie zacytować u Ciebie.... jak ja zazdraszaczam takiego wyrażnego przekazywania swoich mysli w słowie pisanym.... pozdrawiam cieplutko.....
betysia 07:34, 27 sie 2012

asc napisał(a)

chyle czola, bo wiele osob czesto nie stac na" pokazanie sie"... ale zdecydowanie stac je na "szerokie" komentowanie i krytykowanie

piękne, choć smutne motto na deszczowy nowy tydzień.... to Twoje słowa które pozwoliłam sobie zacytować u Ciebie.... jak ja zazdraszaczam takiego wyrażnego przekazywania swoich mysli w słowie pisanym.... pozdrawiam cieplutko.....

Witaj Anus...jeszcze do Ciebie nie doszlam kochana ale juz jestem tuz przed progiem wiec lada "minutka" zapukam do drzwi szalonej i cudnej ogrodniczki co by nadrobic to co ucieklo....

oj nie wiem dlaczego tak jest,ze ludziom czasami tak latwo przychodzi oceniac i Krytykowac innych a nie widza samych siebie...moze najpierw trzeba przyjzec sie samemu sobie ( ale ich najczesciej na to nie stac) a dopiero potem wyglaszac "glebokie" wywody
...tego w internecie nie lubie...ale nie mamy wyboru... on rzadzi sie swoimi prawami i nic na to nie poradzimy...
a Ja tam wole zdecydownaie tych internautow z podogdnym nastawieniem do swiata a tych "smutnych zlosliwcow" unikam i tyle , niech sobie zyja" w swoim" swiecie !!!!
betysia 08:00, 27 sie 2012

Joasiu- mam nadzieje,ze wypoczynek sie udal, pozdrawiam!!!!!

Aniu Rzeszowianko...- oj dopiero zobaczylam kwiatusia od Ciebie i ...tyle cieplych slow... wielkie serduszko twoje takie mile dla mnie ale zawstydza mnie niezmiernie.... ja nie lasa na pochwaly, wrecz przeciwnie... ale dziekuje bo wiem,ze z glebi duszy napisane, sciskam raz jeszcze!!!!!

Agnieszko Barago :)....no jak nic Ty chyba bys sie tutaj odnalazla zdecydowanie lepiej niz ja.... a to migawki z miasteczka nad oceanem, naszego ulubionego Châtelaillon-Plage...

Milenko- witam cie straszliwie cieplutko i dziekuje...oj jak to czlowiekowi serce rosnie jak innym humor moze poprawic- dziekuje!!!! Merci za polecenie bloga- na pewno zajrze i bede podczytywac z zapartym tchem, bo uwielbiam takie miejsca, gdzie inni pokazuja piekno...nie tylko tego co wokol ale przede wszystkim swoje... Oj nasza historia moze wydawac sie jak z bajki ale nie bylo latwo a ja .... nadal tesknie tylko szukam sposobow aby tesknota " mniej" bolala... pozdrawiam!!!!!!
Wieloszka 10:22, 27 sie 2012

Betysiu, dopiero teraz doczytałam Waszą urlopową "przygodę" - jednak są na tym świecie ludzie z sercem...
Domek masz cudownie romantyczny, a lawenda w każdym pomieszczeniu i różnych aranżacjach nie pozwala zapomnieć, że to Francja przecież Miłego dnia!
Milka 14:30, 27 sie 2012

Zobaczyłam kolejne cudne fotki, też bym chciała tam mieszkać, to klimat dla mnie, nie cierpię zimy w mieście!

i czekam na nowa historię, będzie ciekawa
i jeszcze co do sosny, możesz za rok na wiosnę, jak będą nowe przyrosty, uszczyknąć ten środkowy z 5, wtedy ona się zagęści; jeśli będziesz to powtarzać co rok, nabierze pięknego kształtu i pień się wzmocni
zuza12 15:17, 27 sie 2012

Dziewczyno, jak Ty pędzisz z tym wątkiem. Niedługo będziemy śpiewać 100 lat.
Zdjęcia wnętrz nadzwyczaj ciekawe. Ja chcę tam zamieszkać tak jak Irenka. Może ktoś mnie zechce tam zaadoptować, to ja bardzo chętnie.
abiko 15:23, 27 sie 2012

Bea, wpadam się przywitać.. w wolnej chwili nadrobię zaległości..oj nie wiem kiedy to będzie rzuciłam okiem na fotki..pięknie tak, pięknie.. ściskam mocno