Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

grembosia 21:36, 12 lis 2012

Ale super, na rowerach 30 km, to jest to! Mąż w sobotę też mnie namawiał na krótki wypad, ale jednak stanęło na basenie. Dawno nie byłam i jeszcze dzisiaj czuję zakwasy
Kondzio 21:40, 12 lis 2012

Zdjęcia super ciesze się ze pokazujesz nam takie widoki mnie strasznie wyciszają i uspakajają
Enya73 22:40, 12 lis 2012

Kondzio mnie też wyciszają i dają wytchnienie po tym całotygodniowym młynie w pracy. Żyję od weekendu do weekendu, ale większość osób tak też niestety funkcjonuje.
Ale wystarczy taki wypad i czuję się jak nowo narodzona. Z pozytywnie naładowanymi akumulatorami wracam do pracy
betysia 06:46, 13 lis 2012

Anitko...witaj kochana!!!!!
ogladam, ogladam i wciaz wracam....
mialam wybrac jakies zdjecie ale nie umiem....i musialabym skopiowac wszystkie....cudne miejsca pokazalas....!!!!
oj dzisiaj to taki dzien wedrowek i wspomnien....na innych watkach tez z nostalgioa pospacerowalam po polskich drogach....i jeszcze u ciebie cudny park, woda, zamek, kosciol... i jak tu nie usychac z tesknoty ??????????
usycham, wzdycham i dziekuje za przepiekne okolice jakie pokazujesz!
sciskam straszliwie mocnoooooooooooooo!
Madzenka 06:51, 13 lis 2012

Enya73 napisał(a)
Kondzio mnie też wyciszają i dają wytchnienie po tym całotygodniowym młynie w pracy. Żyję od weekendu do weekendu, ale większość osób tak też niestety funkcjonuje.
Ale wystarczy taki wypad i czuję się jak nowo narodzona. Z pozytywnie naładowanymi akumulatorami wracam do pracy

Ja też tak mam, żyję od weekendu do weekendu
sylllwia 08:12, 13 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ja też tak mam, żyję od weekendu do weekendu

Skąd ja to znam chyba wszystkie, albo większość osób zawodowo pracujących tak ma.
Nawet dzieciaki ze szkołą mają tak samo
popcorn 08:14, 13 lis 2012

U nas też jest Chechło, koło Pabianic, woj. łódzkie nawet Chechło I i Chechło II
piękne zdjęcia! 30 km rowerem pokonałam raz i potem ledwo żyłam... podziwiam!
Enya73 09:32, 13 lis 2012

Cieszę się, że tymi zdjęciami sprawiłam komuś przyjemność Pozdrowienia dla wszystkich. Zmykam do pracy
JulkAd 12:32, 13 lis 2012

Anitko piękne zdjęcia, piękna okolica, nacieszyłam oko -dziękuję...pozdrawiam
baraga1904 14:38, 13 lis 2012

...witaj Anitko...zmieniłaś avatarka...w pierwszej chwili nie poznałam...no super
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies