Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Enya73 08:20, 14 gru 2012

I dziękuję serdecznie dziewczynom: ANi S, Agnieszce, Urszulli, Grembosi, Ani Monteverde za odwiedziny

Aniu S - to jak mam się ubrać? Jak na Wigilię? Makówki, pierniczki - brzmi bosko Już się nie mogę doczekać. A teraz niestety do pracy, bo trzeba zarobić na chleb i bułeczki

Pozdrawiam wszystkich serdecznie Już za kilka godzin mamy weekend. Hurra!!!!
hanka_andrus 08:46, 14 gru 2012

Witam i życzę,żeby te kilka godzin minęło jak najszybciej!
Enya73 15:02, 14 gru 2012

Haniu, dzięki Twoim życzeniom minęły jak z bicza trzasł Miłego weekendu! A ja się już cieszę na makówki u Ani S

Buziaki
Madzenka 20:32, 14 gru 2012

A kiedy pokaźecie makówki i pierniczki?
eliza3 20:40, 14 gru 2012

Ja dzisiaj smakowałam makówki robione przez naszą śląską gwiazdę kulinarną pana Rączkę na jarmarku przedświątecznym.
Makówki zawsze dobre, a te u Ani na pewno pyszne, czekamy na relację.
Ewa 08:01, 15 gru 2012

Anitko dziękujemy za wspaniały wspólny wieczór
i prezenty
Enya73 11:09, 15 gru 2012

Drogie dziewczyny: Aniu, Ewo z córką, Sylllwio! To ja Wam dziękuję za przemiłe spotkanie i prezenciki

Dziękuję przede wszystkim gospodyni Ani S, która po prostu jest niesamowitą osobą. Zrobiła dla nas wspaniałe przyjęcie wigilijne, przygotowała tyle smakołyków i niespodzianek. Stworzyła tak niezwykłą, świąteczną atmosferę, że nie chciało się od niej wychodzić I jak tu nie lukrować ? No nie da się. Ja jestem zachwycona Anią, jej osobowością i talentem. Aniu jesteś do schrupania

No i w końcu się wyluzowałam, mam nadzieję, że nie za bardzo? Bo dziewczyny Ewa i Sylllwia przecież mnie nie znały. Jedno jest pewne. Na pewno nie można powiedzieć o mnie, że jestem wycofana (nie mylić z zacofana )
W takim cudownym gronie fantastycznych 4 kobiet świetnie się wczoraj bawiłam Siebie nie liczę, bo Ewa przyjechała z dorosłą córką Piękną, mądrą, ech no i taką młodą .... Ewo, macie cudowną wieź, to widać i czuć

A Ania biedna zarwała przeze mnie 2 noc z rzędu. Nie mam litości , ale chłopaki, zwłaszcza te młodsze nie mogły się ze sobą rozstać Piotrek dziś rano chwalił jedzonko i pierniczki. Chciał mi zjeść Twoją niespodziankę Ledwo uratowałam

Buziaki
sylllwia 13:08, 15 gru 2012

Anito dziękuję za wczorajszy wspólnie spędzony czas i prezenciki. Jesteś bardzo sympatyczną i wesołą osobą i wcale nie wycofaną
anna_studio 14:59, 15 gru 2012

Oj....ale tu wesoło...

Anita....zawstydzasz mnie........
ale miło..... tyle ciepłych słów.....
Cieszę się, że czujecie się u mnie dobrze....to dla mnie wielka radość......
KONIEC z wyrzutami...tych nocek...
Dziewczyno, mnie to sprawia ogromną frajdę i przyjemność....przygotowywanie takich rzeczy...
Pamiętasz co mówiła Ewa...wszystko co robimy wynika po części z naszego...egoizmu....
Gdybym tego nie lubiła.....nikt by mnie nie zmusił do lukrowania do 2.00 w nocy...
Zero wyrzutów.... cieszę się, że zostaną miłe wspomnienia...
Pozdrów chłopaków...fajnie,że się dogadują....
Jeszcze raz dziękuję za pigwę...jak tak dalej pójdzie....cały jej zapas wyląduje u mnie....jest pyszna...już się raczyłam.....
Cenię sobie tą naszą znajomość...jesteś otwartą osobą na rozwój w wielu dziedzinach...bardzo podoba mi się Twoje podejście...do przodu...., to akurat aluzja do wycofania...
eliza3 15:38, 15 gru 2012

Widzę, że spotkanie przedświąteczne było bardzo miłe, radosne i bogate w prezenty. Wszystkie dziewczyny zadowolone, a to przecież jest zawsze celem takich spotkań.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru.