Witaj Nula, bardzo dziękuję Świat się skurczył,ostatnio wysyłałam paczkę do Bogdy na drugi,przeciwległy do Ciebie kraniec Polski,więc zawsze jest szansa, że się załapiesz na jakąś szczepkę.Będę znów dzieliła na wiosnę
Bea, bardzo Ci dziękuję, ale nawet jeśli tak jest, że tylko na zdjęciach jest tak interesująco i klimatycznie, to w sumie z tego też należy się cieszyć.
Wcześniej nie miałam do czynienia z fotografią, posługiwałam się najzwyklejszą w świecie cyfrówką i jak kupiliśmy porządny sprzęt, to w zasadzie nie miałam pojęcia co i jak. I tu przy okazji dziękuję serdecznie Ani i Sławkowi,którzy udzielili mi wiele cennych wskazówek.
Wciąż poznaję nowe funkcje i uczę się nowych rzeczy. Odkryłam, że robienie zdjęć, to też wielka frajda
Pozdrawiam serdecznie. Nad Katowicami dziś znów słoneczko Buziaki
...pomost wyszedł super...ale będzie cudownie wiosną i latem tak sie powygrzewac nad swoją wodą na swoim pomoście w pięknym otoczeniu... nawet M nie pokazuję bo zawsze tak chciał miec ale skąd u nas miejsca? jeszcze raz powtarzam -rewelacja...
...u nas też dzisiaj słonko... a ja siadam nad papierami...oj muszę teczkę złożyc z całej swojej pracy...nie lubię papierzysk...
...buziam...
Ps. jakies inne naleweczki bym jeszcze porobiła...masz jakieś pomysła?