Cofnęłam się sporo stron, aż do ostatnich zdjęć. Zawsze szukam zdjęć. Cudowne kolory. Twój ogród jest jednym z najładniejszych tutaj, no i zrobiony samemu.
Aniu, ja tylko tak "grzecznie" wyglądam, więc już to widzę: Ty, Alinka i ja - to będzie bardzo energetyczne trio Zapraszam w takim razie na wiosnę Jadąc na Śląsk z Krakowa wpiszcie mnie więc na listę
Rolady i klusek u mnie wprawdzie nie dostaniecie , bo my zdecydowanie preferujemy inną kuchnię (takie rzeczy to tylko u Mamy ) , ale postaram się przyjąć Was z wszelkimi honorami, bo jak to mówią "gość w dom, Bóg w dom"
Kochana jesteś Twoja opinia jest dla mnie bardzo cenna, dziękuję, ale pamiętaj, że zawsze jeszcze możesz wskazać mi inne rozwiązania Liczę na Twoje wspaniałe wyczucie stylu i rewelacyjne pomysły
Ja wciąż uważam, że mój ogród jest jeszcze nieskończony, ciągle jestem przed......
Następnym razem mus wziąć wędki Każdy pretekst jest dobry Tylko muszę poprosić kumpla, żeby mi trochę ryb jadalnych wrzucił do stawu od siebie, bo karasi czy karpi koi chyba nie będziemy łowić ?