Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Enya73 09:34, 10 wrz 2012

Sebek napisał(a)
Mi też było bardzo miło Cię poznać - i wielka szkoda, że nie dokończyliśmy naszej rozmowy - ale to jest temat rzeka, bo to i to kusi....

A zdjęcia od Kapiasów - niesamowite jak się zmieniło!

Sebciu, pamiętasz, co Ci niedawno o Tobie pisałam. Po spotkaniu zdania nie zmieniłam. Miło było Cię poznać, ale szkoda że nie zostałeś do końca.
Ja Cię będę gorąco namawiać do wiesz czego, bo widzę w Tobie ogromny potencjał ( a trochę się na tym znam) i szkoda byłoby takiej perełki zmarnować na ekonomię. Gdybym ja miała Twoje lata i mój obecny rozum, to wołami by mnie na akademię ekonomiczną nie zaciągnęli
Evchen 10:13, 10 wrz 2012

Enya73 napisał(a)

Anitko,
bardzo się cieszę, ze mogłam Cię poznać i bardzo Ci dziękuję za organizację prezentu, a przede wszystkim za trafiony pomysł prezentu dla Danusi
Mam nadzieję, ze spotkamy się niebawem... przy filiżance kawy
Ev.

No kochana, teraz to ja sobie nie odpuszczę tej przyjemności ponownego spotkania się z Tobą Czekam na propozycję z Twojej/Waszej strony (myślę o grupie dolnośląskiej.
A wiesz, że ja nawet sobie wyobraziłam Ciebie, jako długowłosą brunetkę? Ty chyba byłaś nieco zaskoczona, że ja to ja?
Pozdrawiam serdecznie

No nie odpuszczaj.. Skoro już mam pantofelka od Ciebie z wstążką poprzeczną....
Odezwę się .. Jesteś przemiłą osobą o czarującym uśmiechu Bardzo się cieszę, że chociaż na chwilkę udało nam się porozmawiać
Syla 11:49, 10 wrz 2012

Enya73 11:55, 10 wrz 2012

Dziękuję Sylwia za odwiedziny i pięknego motyla w lawendach
trafo 12:19, 10 wrz 2012

Anito dziękuję za spotkanie. Super było poznac Ciebie, nie miałyśmy okazji dłużej pogadać ale myślę że jeszcze się nadarzy okazja. Pozdrawiam i miłego dnia Iwona
Enya73 13:34, 10 wrz 2012

Iwonko, ja też dziękuję. Potem mi jakoś uciekłaś i nie miałam okazji Ci podziękować i pożegnać się A tak w ogóle to Twoja twarz jest mi skądś znana wcześniej i tylko nie mogę Cię jakoś umiejscowić.
Pozdrawiam serdecznie
Klamber 19:56, 10 wrz 2012

Witaj Anito, dziękuję i ciesze się że wpadłaś do mnie, a ja zaglądam aby podziwiać grujecznika, a tu nie ma jeszcze fot Aparat już wybrałaś? czy jeszcze nie. Nie jest to łatwa decyzja, przynajmniej dla mnie, ja wertowałem fora ze 3 miesiące i wybrałem K-10 i nie żałuję. Pozdrawiam cie serdecznie.
Sebek 20:00, 10 wrz 2012

Enya73 napisał(a)

Mi też było bardzo miło Cię poznać - i wielka szkoda, że nie dokończyliśmy naszej rozmowy - ale to jest temat rzeka, bo to i to kusi....

A zdjęcia od Kapiasów - niesamowite jak się zmieniło!

Sebciu, pamiętasz, co Ci niedawno o Tobie pisałam. Po spotkaniu zdania nie zmieniłam. Miło było Cię poznać, ale szkoda że nie zostałeś do końca.
Ja Cię będę gorąco namawiać do wiesz czego, bo widzę w Tobie ogromny potencjał ( a trochę się na tym znam) i szkoda byłoby takiej perełki zmarnować na ekonomię. Gdybym ja miała Twoje lata i mój obecny rozum, to wołami by mnie na akademię ekonomiczną nie zaciągnęli

Życie samo pisze scenariusze - pożyjemy, zobaczymy
eliza3 20:08, 10 wrz 2012

Witam pospotkaniowo, Spotkanie udane, atmosfera fajna, a więc do następnego
Pszczelarnia 20:35, 10 wrz 2012

Anito, przyszłam zobaczyć spiżarnię. Narobiłam sobie smaka. Jest na wątku u Ciebe?