Tak oczywiście zostawiam meble na zimę na tarasie, ale taras jest częściowo zadaszony. Te meble są naprawdę wysokiej jakości, to technorattan. Przetrwały już drugą zimę. Na wiosnę czyszczę je karcherem. Poduchy oczywiście chowam na poddaszu.
Wilczyco kochana upominam się o zmianę awatarku na wiosnę, może być ten z FB. Buziaki
Witaj podróżniczko, jak fajnie, że zajrzałaś. No niestety u mnie zima się trzyma, jest bez zmian od weekendu. Żadnego śladu wiosny nie ma.
Buziaki Giosiu
No nie wierzę, że jak jedziesz do szkółki to możesz się oprzeć; -)
Dziękuję za recenzję Greya, nie będę mainstreamowa, nie wybieram się. Już sama powieść w drugiej części mocno mnie znudziła, więc do trzeciej nawet nie dotarłam. A jak zobaczyłam obsadę i zapowiedzi, to wiedziałam, że to będzie straszna szmira.
Ja też się cieszę na imprezkę, rozumiem, że zielonego już nie przyjmujesz? E tam, przywiozę Ci coś z Gardenii.
Też lubię ten czas po feriach. W Zwardoniu są najdłużej dobre warunki i mało ludzi, na Słowację rzut beretem, więc liczę jeszcze na jakiś wypad w tym sezonie, ale na razie jestem uziemiona
Nie widziałam, więc nie będę Cię zniechęcać, bo może komuś się podobał. Mogę Ci za to ze spokojem sumienia polecić "Ziarno prawdy " Lankosza , który widziałam lub "Body/Ciało " Szumowskiej którego zwiastuny też zapowiadają świetne kino.