Bardzo mi się podoba Twój pomysł z ta emeryturą , jak ja się nie przeniosę to będziemy chociaż Was odwiedzać i mogą być Włochy ...Szwajcaria tez mi się podoba
Oczar śliczny! Miłego tygodnia
ja z kolei wolę ćwiczenia grupowe...mam wtedy motywację...basen i pilates od jakiegoś czasu wciągnęły mnie niesamowicie...ale szpagatu nie zrobię;-D...podziwiam
aaa... pięknie prezentują się Twoje wnętrza...fajnie je przerabiasz...u mnie w wekend szafki kuchenne przeszły małą metamorfozę...dostały czarne uchwyty zamiast miedzianych i musze przyznać ze wyglądają dużo lepiej...mała zmiana a cieszy
także proszę, w miarę możliwości ,o pokazywanie zmian wnętrzarskich...potrzebuję inspiracji...u mnie niedługo większa rozróba się szykuje
pozdrawiam
w sprawie przenosin na emeryturę do przykładowych Wloch (podobnie jak robi wielu Europejczyków) życzę nam tylko europejskich emerytur...bo kupić tam dom, to nie wystarczy, żeby spokojnie tam żyć ktoś by musiał nam walutę zmienić i dość mocno zindeksować kwoty skromnej, polskiej emeryturki
TY Aniu nie powinnaś narzekać, bo mam z Tobą kontakt poza forum
No jak mogłaś pomyśleć, że życzenia były wymuszone...Dobrze wiesz, że dzwoniłabym do skutku. Lepiej być z życzeniami w kilku miejscach, niż wcale.