Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

AlKa 22:48, 01 lut 2015

Oczar czaruje. Jakoś nigdy nie zwracalam na niego uwagi. Dzieki tym zdjeciom zaciekawil mnie,faktycznie super sie przebarwia.
Ewa 07:08, 02 lut 2015

Bardzo mi się podoba Twój pomysł z ta emeryturą , jak ja się nie przeniosę to będziemy chociaż Was odwiedzać i mogą być Włochy ...Szwajcaria tez mi się podoba
Oczar śliczny! Miłego tygodnia
beta 08:52, 02 lut 2015

Enya73 napisał(a)
Ja z kolei przez całą podstawówkę trenowałam gimnastykę sportową, potem w liceum pływałam, tak więc sport był bardzo ważny w moim życiu i myślę, że sporo z tego zostało mi do dzisiaj. Ostatnio oglądaliśmy moje stare przeźrocza z dzieciństwa i dzieci nie mogły uwierzyć, że to ja. Sama się dziwię; -)

Wprawdzie dzisiaj jestem troszkę większa, co zresztą było kiedyś przyczyną tego, że musiałam się pożegnać z gimnastyką, bo widział ktoś wysoką gimnastyczkę o wadze znacznie powyżej 50 kg, ale szpagat zrobię do dziś
Teraz tylko basen, rolki i rower, a zimą narty i łyżwy. Nie przepadam z kolei za grupowymi ćwiczeniami. Zbyt duża indywidualistka jestem.

ja z kolei wolę ćwiczenia grupowe...mam wtedy motywację...basen i pilates od jakiegoś czasu wciągnęły mnie niesamowicie...ale szpagatu nie zrobię;-D...podziwiam

aaa... pięknie prezentują się Twoje wnętrza...fajnie je przerabiasz...u mnie w wekend szafki kuchenne przeszły małą metamorfozę...dostały czarne uchwyty zamiast miedzianych i musze przyznać ze wyglądają dużo lepiej...mała zmiana a cieszy

także proszę, w miarę możliwości ,o pokazywanie zmian wnętrzarskich...potrzebuję inspiracji...u mnie niedługo większa rozróba się szykuje

pozdrawiam
WilczaGora 09:57, 02 lut 2015

Ewa napisał(a)
Bardzo mi się podoba Twój pomysł z ta emeryturą , jak ja się nie przeniosę to będziemy chociaż Was odwiedzać i mogą być Włochy ...Szwajcaria tez mi się podoba
Oczar śliczny! Miłego tygodnia

w sprawie przenosin na emeryturę do przykładowych Wloch (podobnie jak robi wielu Europejczyków) życzę nam tylko europejskich emerytur...bo kupić tam dom, to nie wystarczy, żeby spokojnie tam żyć ktoś by musiał nam walutę zmienić i dość mocno zindeksować kwoty skromnej, polskiej emeryturki

p.s marzyć każdy może...marzę i ja Hiszpania ?
ewakatowice 13:23, 02 lut 2015

Enya73 napisał(a)
Cześć Moniko W sumie to nie miałabym nic przeciwko 10 stopniom na plusie

U nas dalej biało, mimo że cieplej. W ogrodzie miła niespodzianka Oczar omszony zakwitł pięknie

Przepięknie się prezentuje w Twoim ogrodzie. Oby to faktycznie był znak, że owa wiosna nadchodzi.
Pozdrawiam
kKasiA 18:23, 02 lut 2015

Pięknie u Ciebie! Zaznaczam, będę śledzić
anna_studio 20:10, 02 lut 2015

Enya73 napisał(a)
Ewa, jak miło, że chociaż Ty jeszcze do mnie zaglądasz

Przygadał kocioł garnkowi...

A kiedy Ty do mnie zajrzałaś ???
Życzenia urodzinowe się nie liczą...bo wymuszone
bo jechałam windą i nie odebrałam telefonu...

Enya73 20:39, 02 lut 2015

anna_studio napisał(a)

Przygadał kocioł garnkowi...

A kiedy Ty do mnie zajrzałaś ???
Życzenia urodzinowe się nie liczą...bo wymuszone
bo jechałam windą i nie odebrałam telefonu...

Zupełnie nie miałam na myśli akurat Ciebie

TY Aniu nie powinnaś narzekać, bo mam z Tobą kontakt poza forum
No jak mogłaś pomyśleć, że życzenia były wymuszone...Dobrze wiesz, że dzwoniłabym do skutku. Lepiej być z życzeniami w kilku miejscach, niż wcale.
Enya73 20:41, 02 lut 2015

kKasiA napisał(a)
Pięknie u Ciebie! Zaznaczam, będę śledzić

Dziękuję Kasiu, zapraszam częściej, jak będzie co oglądać
Enya73 20:44, 02 lut 2015

ewakatowice napisał(a)

Przepięknie się prezentuje w Twoim ogrodzie. Oby to faktycznie był znak, że owa wiosna nadchodzi.
Pozdrawiam

Wczorajszy dzień ze względu na słońce był taki mega pozytywny. Mimo śniegu dookoła coś wiosennego było już czuć w powietrzu.

pozdrawiam