Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 19:16, 30 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Julciu ... Wypoczynku zasłużonego życzę

Dzięki przydałby się......pogody mi na piątek potrzeba! Koniecznie
Kindzia 20:16, 30 kwi 2013

Będzie w piątek specjalnie dla Ciebie Nie za gorąco i nie za zimno Zamówiona !!!!!!

Dzisiaj rozplenice z morningami przyszły. Jedną gratis dostałam i muszę pomyśleć nad nią...gdybyś za płotem była...

Dotarłaś do brico?

A zdjęcia jednorocznych to gdzie???? Pytam się
Gosiniak 20:54, 30 kwi 2013

Julcia ja z trawami to też w zasadzie zaczynam i ciągle się uczę, wiem już że rozplenice i miskanty cię nie zawiodą, a pompasowa to ci niespodziankę zrobiła
agata_chrosc... 22:30, 30 kwi 2013

cześć Julita
tak na marginesie tylko chciałam donieść, że jest odmiana hortensji ogrodowej, która kwitnie na tegorocznych pędach i zima jej nie straszna i znana jest już na Ogrodowisku. Nazywa sie chyba Endless summer. I sa też niebieskie
pozdrowienia
JulkAd 22:49, 30 kwi 2013

agata_chroscicka napisał(a)
cześć Julita
tak na marginesie tylko chciałam donieść, że jest odmiana hortensji ogrodowej, która kwitnie na tegorocznych pędach i zima jej nie straszna i znana jest już na Ogrodowisku. Nazywa sie chyba Endless summer. I sa też niebieskie
pozdrowienia

Więc jest wyjście, jak nie będzie kwitła za rok to będziemy szukać ogrodowej o której mówisz
Kindzia 11:19, 02 maj 2013

Alfred zaczyna Juleczko Miłego dnia A dla Ciebie tulipanek

JulkAd 18:52, 02 maj 2013

Kindzia napisał(a)
Będzie w piątek specjalnie dla Ciebie Nie za gorąco i nie za zimno Zamówiona !!!!!!

Dzisiaj rozplenice z morningami przyszły. Jedną gratis dostałam i muszę pomyśleć nad nią...gdybyś za płotem była...

Dotarłaś do brico?

A zdjęcia jednorocznych to gdzie???? Pytam się

Ha, chciałabym tę piątkową pogodę, ale się nie zapowiada u mnie

Tyle miejsca na swoich rabatach masz, ze na pewno jej znajdziesz miejsce

Kurcze wydaje mi się, że już na ten post odpowiadałam, ale może mam deja vu? ...chyba pisałam u Ciebie o moim brico....po prostu jedna wielka bieda

No cóż jak bardzo chcesz to idę robić, ale niestety krokusy wyjść nie chciały, tulipany dopiero zaczynają, ale jeszcze nie wszystkie...no wkleję to zobaczysz, że kiepsko....na jesień muszę przesadzić i to koniecznie
JulkAd 19:01, 02 maj 2013

Gosiniak napisał(a)
Julcia ja z trawami to też w zasadzie zaczynam i ciągle się uczę, wiem już że rozplenice i miskanty cię nie zawiodą, a pompasowa to ci niespodziankę zrobiła

U mnie trawy drugi rok dopiero i na razie tylko miskanty i pampasowa Gosiu były, ale bez rewelacji....czekam, aż się rozkręcą
JulkAd 19:06, 02 maj 2013

agata_chroscicka napisał(a)
cześć Julita
pozdrowienia

Agatko, nie widzę swojego postu, którym wczoraj odpowiedziałam na Twój ....jak moja nie zakwitnie w tym roku, to dam jej szansę i zrobię porządny kopczyk jak Marzenka pisze, jak nie da rady to będę szukała tej, o której piszesz
JulkAd 19:13, 02 maj 2013

Kindzia napisał(a)
Alfred zaczyna Juleczko Miłego dnia A dla Ciebie tulipanek

Idę do Ciebie, dzięki i nawzajem, chociaż już wieczór