Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 15:19, 08 maj 2014

Magda70 napisał(a)
Heloo...ogród po zimie prezentuje się super!
A róże w pąkach to już istne szaleństwo...moje ledwo listki wypuściły....hmm...

Ciut cieplej jednak u mnie niż u Ciebie, za to kiedy u mnie przekwitną u Ciebie dopiero zaczną swój spektakl
JulkAd 15:21, 08 maj 2014

Kindzia napisał(a)
Julcia...cobyś się nie zarobiła...

Buziaczki

Kasiu no właśnie....czwartki mam wolne i zamiast siedzieć przed kompem, to zaiwaniam z miotłą, ściereczką i mopem

Dzięki za buziaki
Ewik 15:41, 08 maj 2014

Ślicznie u Ciebie a róże coraz bardziej kuszą
Kindzia 17:11, 08 maj 2014

Czwartki wolne masz? Super!!! Czyli jak dzisiaj tańcowałaś ze szczotą, to w weekend leżysz do góry brzuchem...mam nadzieję, że znowu nie tańczysz...
U mnie już też róże wielkokwiatowe powinny zacząć, w niedzielę na niektórych pąkach już kolor widać było...nooooo, chyba, że je mróz załatwił na ament.
Mala_Mi 17:20, 08 maj 2014

Wszystko przeczytałam..... i lecę do warzywniaka.. ja teraz bardziej nei wyrabiam na forum niż Ty
JulkAd 18:12, 08 maj 2014

Ewik napisał(a)
Ślicznie u Ciebie a róże coraz bardziej kuszą

Do śliczności jeszcze trochę.....a róże trzeba mieć.....ja miałam duże opory, a teraz nie żałuję ....a nawet zastanawiam się gdzie posadzić następne
JulkAd 18:21, 08 maj 2014

Kindzia napisał(a)
Czwartki wolne masz? Super!!! Czyli jak dzisiaj tańcowałaś ze szczotą, to w weekend leżysz do góry brzuchem...mam nadzieję, że znowu nie tańczysz...
U mnie już też róże wielkokwiatowe powinny zacząć, w niedzielę na niektórych pąkach już kolor widać było...nooooo, chyba, że je mróz załatwił na ament.

Tak wyszło, że od maja mam wolne, bo zeszłam poniżej etatu.....trzy klasy maturalne, w których uczyłam skończyły.....na ten wolny czwartek pracowałam przez poprzednie 8 miesięcy....
Ja Kasiu mam róż mało( do Twojej koleckcji mi daleko), ale cały czas myślę jak przemeblować rabaty, żeby posadzić je jeszcze gdzieś...kuszą mnie bardzo .....
.....mam nadzieję, że jednak mróz Ci ich nie ruszył....dzisiaj jedziesz do Pszczyny?
JulkAd 18:22, 08 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Wszystko przeczytałam..... i lecę do warzywniaka.. ja teraz bardziej nei wyrabiam na forum niż Ty

I mnie to wcale nie dziwi...Ty masz "park" u siebie, a ja kilka rabatek
Kindzia 18:38, 08 maj 2014

Nie, jutro gdzieś o 22,30 wyjedziemy z domu, jeszcze Madzię z Kubusiem po drodze zabieramy (zięć do Szczecina wyjeżdża), więc pewnie po północy będziemy. Wiesz, trzeba ich ogarnąć, śpiące dziecko i te sprawy...to potrwa dłużej.
Ciekawa jestem tylko czy mi odbije i po nocy z latarką do moich zdechłych buczków polecę...
Czyli ten czwartek zdobyczny masz Oooo, to sobie taki zdobyczny szanuj, a nie urabiaj się w tym czasie
O róże się nie boję, dadzą radę.
JulkAd 19:12, 08 maj 2014

Kindzia napisał(a)
Nie, jutro gdzieś o 22,30 wyjedziemy z domu, jeszcze Madzię z Kubusiem po drodze zabieramy (zięć do Szczecina wyjeżdża), więc pewnie po północy będziemy. Wiesz, trzeba ich ogarnąć, śpiące dziecko i te sprawy...to potrwa dłużej.
Ciekawa jestem tylko czy mi odbije i po nocy z latarką do moich zdechłych buczków polecę...
Czyli ten czwartek zdobyczny masz Oooo, to sobie taki zdobyczny szanuj, a nie urabiaj się w tym czasie
O róże się nie boję, dadzą radę.

Róże na pewno dadza radę, a Ciebie z latarką juz widzę...mur beton polecisz i sprawdzisz

Czwartek wykorzystam na ogród jak pogoda dopisze...i owszem, ale z racji paskudnej pogody w majówkę zlegałam w domu i nawet mi się nie chciało ogarniać za bardzo, więc dzisiaj trzeba było nadrobić