Zmiana bardzo korzystna, zupełnie inna rabata Ja jestem na etapie wykopywania iglaków, więc Ci kibicuję może jak hortki podrosną, to wymienisz iglaka np. na miskanty, wydaje się, że pasowałyby przy ogrodzeniu za hortkami... nie mam jednak szerszej perspektywy- możliwe, że się mylę
Myślisz o miskantach teraz czy po wykopaniu iglaków?...bo do wykopania na razie nie dojrzałam...sporo usunęłam ich w ubiegłym roku z ogrodu....jeżeli teraz miskanty to raczej odpada, bo tam mam ciąg komunikacyjny..wprawdzie rzadko z niego korzystamy, ale raz na tydzień będzie
Parząc na to zdjęcie mam wrażenie, że za iglakiem jest trochę miejsca do siatki- akurat na miskanty skutecznie zasłoniłyby kubełek ewentualnie można puścić na siatkę bluszcz- nie jest bardzo ekspansywny.....
Kasiu, między tujami a ogrodzeniem mam około pół metra, jak przechodzę z workiem trawy czy innych biodegradowalnych śmieci to zawsze muszę się przeciskać tamtędy, ale nie mówię do końca nie. Miskanty mi tam chyba bardziej pasują. Bluszcz mam na stanie, ale ten akurat jest ekspansywny
Morning i hortka to by było fajne zestawienie .. No ale jak tam ciąg komunikacyjny..hmmmm..to chyba nie..bluszcz można ciąć i nawet mam na stanisporo ukorzenionych sadzonek..jedno słowo i lecem na pocztę ..bo nie wiem ,czy masz wystarczająca ilość.. A w kwestii przodu..wczoraj u Ani od kulek widziałam zestaw rozplenica i poduszki zawciąga .. Było ślicznie
A może dąbrówka na ten dół ??.. Choć może zbyt niska..ajjjjjj
Hortki jak się rozrosną to będą duże, skutecznie zasłaniające krzaczki, to tylko kwestia prowadzenia i cięcia. Bluszcz na siatce będzie z wielkim prawdopodobieństwem przemarzać.