Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 20:10, 16 lip 2015

Gabrysia_ napisał(a)
Julcia,jak miło,że jesteś i to z fotkami
Frontowa bardzo elegancka!
Buziam

Gabrysiu wieki u Ciebie nie byłam, ale na nowo się rozkręcam dopiero...na frontowej kamieni brakuje, ale zanim zakupię muszę jakiś ogranicznik wymyślić, bo mi się będę wysypywały
anula_wn 21:20, 16 lip 2015

Jula, witaj
pięknie u Ciebie ! moje hortensje dopiero ruszają , a Twoje już tak pięnie kwitną.
no a klematisa zazdroszczę
JulkAd 23:14, 16 lip 2015

anula_wn napisał(a)
Jula, witaj
pięknie u Ciebie ! moje hortensje dopiero ruszają , a Twoje już tak pięnie kwitną.
no a klematisa zazdroszczę

Oj Anula to jedyne kolorki jakie mam....no i może lawenda...szukam niebieskości ostatnio...takiej, która nie byłaby tylko na chwilę...i chyba w kolejnych klematisach....
Kindzia 09:34, 17 lip 2015

Może ostróżki? Patrz jak moje miesiąc ładnie kwitły.

teraz już ociachane, ale jeszcze raz zakwitną tego lata.

I z Pęchcina takie granatowiaste przywiozłam następne

Ostróżki możesz spokojnie przez internet kupować, pamiętasz, mamy sprawdzony sklep

Ściskam
gierczusia 17:59, 17 lip 2015

Kule , stęskniłam się za Tobą nie wybierasz się na Śląsk ?
A co do niebieskości .. może perovskia czy jak tam temu leci ściskam mocno murzynskimi ramionami
AsiaK_Z 20:36, 17 lip 2015

JulkAd napisał(a)

Trzeba było krzyczeć, że leżysz bym Ci materacyk i kawusię przyniosła, a tak na twardym się męczyłaś Bidulko
....trawa nie jest idealna, ale nie narzekam....możesz też taką mieć....moja ratowana po 18-u czy 19-u latach...wertykulacja, piasek, ciut nowej ziemi, dosiewka, woda i koszenie....no i nawóz raz na jakiś czas....psy raczej nie podlewają trawy....ale już moja suczka tak....ze spłuczką za nią ( czyt: )

Fairy u mnie w pełnym słońcu....na patelni, ale myślę, że wszędzie będzie rosła, bo ona to raczej mało wymagająca jest....
Dzięki za buziaki

Za materacyk dziękuję, jestem mięciutka, więc się obędzie
Marzy mi się trawa... ale zabrzmiało. Najpierw jednak ogrodzenie, żeby pupila odseparować. Mam nadzieję, że uda mi się to zrealizować w tym sezonie.
Jutro wizyta w CO. Relacja będzie Miłego wieczoru
JulkAd 21:45, 17 lip 2015

Kindzia napisał(a)
Może ostróżki? Patrz jak moje miesiąc ładnie kwitły.

teraz już ociachane, ale jeszcze raz zakwitną tego lata.

I z Pęchcina takie granatowiaste przywiozłam następne

Ostróżki możesz spokojnie przez internet kupować, pamiętasz, mamy sprawdzony sklep

Ściskam

Mówisz, że one właśnie takie długo kwitnące som?....a co z pokładaniem się?....i czy zniosą cień rano do 9 i od 14?....u Ciebie na patelni rosną...
buziaki
JulkAd 21:48, 17 lip 2015

gierczusia napisał(a)
Kule , stęskniłam się za Tobą nie wybierasz się na Śląsk ?
A co do niebieskości .. może perovskia czy jak tam temu leci ściskam mocno murzynskimi ramionami

Ty żeś już wróciła?...szybko Ci poszło to wczasowanie...no chyba, że jeszcze plażujesz....o perovski już myślałam, ale ona taka niepoukładana...a może Ty w moje strony się wybierasz?

Mocne uściski z całusami przesyłam
JulkAd 21:53, 17 lip 2015

AsiaK_Z napisał(a)

Za materacyk dziękuję, jestem mięciutka, więc się obędzie
Marzy mi się trawa... ale zabrzmiało. Najpierw jednak ogrodzenie, żeby pupila odseparować. Mam nadzieję, że uda mi się to zrealizować w tym sezonie.
Jutro wizyta w CO. Relacja będzie Miłego wieczoru

No wiadomo z ogrodzeniem łatwiej będzie o trawę...też zabrzmiało
czyli wir zakupów....ja dzisiaj ino bazylię nabyłam, bo mi jedną ślizgacze pożarły...już w ziemi w zielniku rośnie...jak długo? ...czekam na relację zatem
AsiaK_Z 22:19, 17 lip 2015

JulkAd napisał(a)

No wiadomo z ogrodzeniem łatwiej będzie o trawę...też zabrzmiało
czyli wir zakupów....ja dzisiaj ino bazylię nabyłam, bo mi jedną ślizgacze pożarły...już w ziemi w zielniku rośnie...jak długo? ...czekam na relację zatem

To ci cholery jedne!!! Póki co u siebie bezdomnych łysoli nie spotkałam, domnych w sumie też nie. Więcej mam mrówek. Ostatnio zalałam im chałupę