Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

AsiaK_Z 16:03, 14 sie 2015

Kurczę,podobami się bardzo drugie tłoczenie The Fairy.
Wyczytałam, że popadało u Ciebie, super. W Poznaniu, jak wszędzie, jedyne 31st. Jutro niby 36???? Ale "głoszą" że ochłodzenie idzie???
JulkAd 19:35, 14 sie 2015

gierczusia napisał(a)
Juleczko doczytałam ,źe Ciebie popaduje...super...u mnie wszytskie burze gdzieś idą bokiem, a wóda w zbiorniku ulatnia się zaskakująco szybko piękne róźe masz, napisz mi proszę na jakim stanowisku one rosną..no moja giardinę ślag trafił na ament chyba i zastanawiam się czy to nie od słońca..choć wszędzie pisze ,że róże uwielbiają słońce...aaa...i być tu mądry

Ściskam , ledwo żyje , nie ogarniam.......

Popadywało Elu....ale to było w niedzielę, a dziś piątek mamy...o wodzie w zbiorniku już mogiem zapomnieć...z sieci trza lać....jeszcze rachunek za wodę nie przyszedł ale siem ciut bojam

Róże u mnie na patelni...tylko New Dawn od 15 ma cień ale jakoś tak delikatnie kwitnie...chyba się musi rozbujać porządnie.

Ja ciut ogarniam, ale tylko forum, bo w domu to sił ni mom na sprzątanie...łazienka u góry mnie woła od dwóch dni, a ja udaję, że głucha jestem....Ty fiesz ile tam jest stopni, pewno więcej niż na dworze

Buziaki ogromniaste z uściskami
JulkAd 19:36, 14 sie 2015

Milka napisał(a)

Ale zazdraszczam, powietrze od razu inne. U nas nadal nic. Rosliny, jak na suszę w dobrej kondycji

Irenko o tym deszczu to już dawno zapomniałam...teraz czekam na następny
JulkAd 19:45, 14 sie 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Kurczę,podobami się bardzo drugie tłoczenie The Fairy.
Wyczytałam, że popadało u Ciebie, super. W Poznaniu, jak wszędzie, jedyne 31st. Jutro niby 36???? Ale "głoszą" że ochłodzenie idzie???

Najgorzej chyba było u mnie we wtorek....nie dosyć, że ukrop na dworze(jedynie jakieś 36 za oknem) to ukrop w domu, bo goście byli, a ja mięso w piekarniku miałam...a że jadalnia z kuchnią połączona no to doopa....cały czas pod wentylatorem siedzieliśmy. Później zagrzmiało, zabłyskało i zaczęło padać - no może trudno nazwać to padaniem. Wyszłam na zewnątrz a tam sucho....pierwszy raz widziałam taki deszcz, który leci z nieba i wyparowuje zanim spadnie na ziemię...ale ciut się ochłodziło - do 28 i trwało to raptem 10 min....jutro czekam na następne opady, ale niech zacznie jak wrócę znad jeziorka
Mirka 23:34, 14 sie 2015

Śliczne masz róże ☺ Deszczu zazdroszczę choć troszkę mogła byś wysłać. Miłego weekendu
Mirka 18:37, 15 sie 2015

Julka jak tam nic nie piszesz u was takie ulewy martwię się. Wszystko ok.
JulkAd 19:03, 15 sie 2015

Mirka napisał(a)
Śliczne masz róże ☺ Deszczu zazdroszczę choć troszkę mogła byś wysłać. Miłego weekendu

Mirka właśnie wysyłam, bo padać zaczęło.... nie mocno, ale zawsze
Dzięki
JulkAd 19:05, 15 sie 2015

Mirka napisał(a)
Julka jak tam nic nie piszesz u was takie ulewy martwię się. Wszystko ok.

U mnie spokojnie, na razie i oby tylko tak. Pogrzmialo, pobłyskało, ale nie wieje więc jest ok pada spokojnie

Nawet nie wiem,że tak rozrabia w okolicy.
Milka 20:59, 15 sie 2015

Czyli pokropilo, pytam czemu hosty wywalasz?
JulkAd 21:08, 15 sie 2015

Milka napisał(a)
Czyli pokropilo, pytam czemu hosty wywalasz?

Pisałam u Ciebie...ogród mały i wszędzie hosty som