Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 22:26, 06 sie 2015

Peppermint napisał(a)
Dziękuję za odwiedziny i przychodzę z rewizytą. Idę pospacerować po Twoim ogrodzie. Pozdrawiam

Witaj Agnieszko u mnie... zapraszam, chociaż cały czas szukam pomysłów na zmiany
Magda70 12:46, 07 sie 2015

Cześć wpadam szybko...i uciekam. Ale cieszę się ogromnie, że na fotki się załapałam Ogród baaardzo się zmienił

JulkAd 12:48, 07 sie 2015

Magda70 napisał(a)
Cześć wpadam szybko...i uciekam. Ale cieszę się ogromnie, że na fotki się załapałam Ogród baaardzo się zmienił

Oj ja zmiany dopiero planuję
Magda70 13:15, 07 sie 2015

a jak przód??

chodzi mi o to, że rosliny podrosły
JulkAd 14:14, 07 sie 2015

Magda70 napisał(a)
a jak przód??

chodzi mi o to, że rosliny podrosły

Madzia podrosły, ale jeszcze nie ma wszystkich nasadzeń pod świerkiem...jeszcze ML i mogę pomyśleć o ograniczniku na rabatę i wysypaniu kamieniami...obok podjazdu Phantomy widać na fotce, czy coś dosadzę?...jeszcze nie wiem
Milka 16:48, 08 sie 2015

Nie narzekaj, ladne hortki i ten phanton mnie kusi, bylam na ogrodzie, normalnie wszystko lezy, pozwijane, makabra, koniecznie znowu podlewanie, tylko to takie ciut ratowanie, bo efektu nic...
JulkAd 20:49, 08 sie 2015

Milka napisał(a)
Nie narzekaj, ladne hortki i ten phanton mnie kusi, bylam na ogrodzie, normalnie wszystko lezy, pozwijane, makabra, koniecznie znowu podlewanie, tylko to takie ciut ratowanie, bo efektu nic...

Irenko, jestem zrozpaczona...podlewam co drugi dzień dość obficie i dzisiaj zaraz idę, ale przyjechałam znad jeziorka, a moja Vanilka (jedna z czterech) normalnie suche listki ma....ziemia skorupa....muszę koniecznie dosadzić resztę roślin i wysypać kamieniami...może one ciut wilgoci zatrzymają....
Kindzia 10:54, 09 sie 2015

U Was może deszcz zahaczy, u nas bez nadziei...

Piękne hortusie masz, jak obficie kwitną!!!

Mnie się nic nie chce, chociaż wczoraj trochę rano w ogrodzie robiłam. Teraz tylko basen...

Buziolki
jazzy 12:02, 09 sie 2015

Hejka
Czytam, że ślimaki u Ciebie. U mnie zniknęły, wyparowały, ulotniły się... Cieszę się jak gupia Wcześniej były w lipcu, zeżarły mi wszystko, runiankę, jeżówki odmianowe też, m.in. Hot papaye, nawet jednego kfiatka się nie doczekałam Ale teraz dochodzą do siebie, a Mozarella kwitnie
Zdecydowanie wolę upał i suszę niż ślizgacze
A dzisiaj już dużo chłodniej 30 stopni. Normalnie trzęsę się z zimna
Buziaki! Wypoczywaj i kuruj nuzię
JulkAd 12:09, 09 sie 2015

Kindzia napisał(a)
U Was może deszcz zahaczy, u nas bez nadziei...

Piękne hortusie masz, jak obficie kwitną!!!

Mnie się nic nie chce, chociaż wczoraj trochę rano w ogrodzie robiłam. Teraz tylko basen...

Buziolki

Kasiu deszcz zahaczył...dobrze podlało, ale na jak długo to wystarczy?...w 1 zbiorniku zebrało się około 750 l...to są dwa podlania roślin bez trawnika ...kropla w morzu. Dobrze, że ciut chłodniej mamy dzisiaj, przynajmniej teraz bo jakieś 24 stopnie, ale już widać, że słonko się przedziera zza chmur....po południu skwar od nowa będzie

dzięki za buziole