Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

Kasik 21:30, 19 sie 2015

Jula- myślę, że rośliny sadzone jesienią super się przyjmują, a tam zapewne niejedno nas zainteresuje. Jakiś fajny "wypełniacz" na rabatkę.
JulkAd 21:50, 19 sie 2015

Kasik napisał(a)
Jula- myślę, że rośliny sadzone jesienią super się przyjmują, a tam zapewne niejedno nas zainteresuje. Jakiś fajny "wypełniacz" na rabatkę.

Lato się powoli kończy, a tyle miałam w planach, żeby pozmieniać...niestety upały mnie zniechęciły...trudno było robić i szkoda było roślin...pracowita jesień mnie czeka
Peppermint 22:35, 19 sie 2015

Cześć Julita dziękuję za odwiedziny i przychodzę z rewizytą. U nas też sucho i bardzo gorąco, nawet nocą tem nie spada poniżej 21C.Leje wodę równo, potem będę lała łzy jak przyjdzie rachunek za wodęPozdrawiam
Mirka 22:59, 19 sie 2015

Czytałam że Irenka ma ci ukorzenić Anabelki ile ci potrzeba handel wymienny zrobimy ☺ pozdrawiam☺
AsiaK_Z 14:44, 20 sie 2015

Wreszcie nastała temperatura "do życia". Dzeszcz co prawda nie pada, i nie zanosi się nawet, ale jest zdecydowanie lepiej. Szkoda, że podświerkowe hortensje marnieją, może je coś podjadło?
Pozdrowienia i uściski zostawiam
JulkAd 23:37, 20 sie 2015

Kochani miło że zaglądacie z odwiedzinami do mnie, odpowiem w poniedziałek bo jestem w gościach. Buziaki
Kindzia 12:09, 21 sie 2015

A ja jadę jednak dzisiaj, Grzesiu po mnie przyjedzie, muszę podlać ogród, bo dziecko "wyjechane" było i ogród samopas puszczony...mam nadzieję, że żyje jeszcze bez wody...
I może róże spiszę, muszę się jakoś przygotować do ich roszad. Nie pamiętam przecież które kolejne rosną. Dużo nie będę ruszać, ale 3 pojadą w świat, dwie muszę przesunąć i jedną dokupić. Tyle.
I ciągle się psychicznie przygotowuję do rozkminienia całkowitego salonowej...i nie chce mi się zupełnie jak na razie Nie zając...

Baw się dobrze
Milka 12:53, 21 sie 2015

Pozdrowienia zostawiam, chłodniej ale i bez deszczu Lato mija i nic nie zrobiłam, z powodu podlewania, ale miałam dużo spotkań i to fajne i w planie kolejneu mnie i wyjazdowe
gierczusia 17:25, 21 sie 2015

JulkAd napisał(a)

Lato się powoli kończy, a tyle miałam w planach, żeby pozmieniać...niestety upały mnie zniechęciły...trudno było robić i szkoda było roślin...pracowita jesień mnie czeka

Julka nie zamartwiaj się wiem co masz na myśli, bo te upały dały nam wszytskim niźle do wiwatu ale jeszcze jesień przed nami , a jak już przejdziemy w robocie ten masakryczny wrzesień , to potem..niccc tylko szaleć)

Buziole
JulkAd 22:15, 23 sie 2015

Peppermint napisał(a)
Cześć Julita dziękuję za odwiedziny i przychodzę z rewizytą. U nas też sucho i bardzo gorąco, nawet nocą tem nie spada poniżej 21C.Leje wodę równo, potem będę lała łzy jak przyjdzie rachunek za wodęPozdrawiam

Ja już nie płaczę nad trawą, raczej szkoda mi roślin....no i żałuję ciut, bo upały ograniczyły mi roboty ogrodowe...dzięki za pozdrowienia