Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

Mala_Mi 21:40, 15 sie 2015

Julka.. marna pociecha.. ale ja też podlewam tylko wodociągową..

Różyczki pochwalę, bo moje strajkują.. .. ale wodociągów żałuję ile sie da roślinom, byle tylko przeżyły.. bo zimą ja mogę nie mieć za co żyć
JulkAd 22:07, 15 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)
Julka.. marna pociecha.. ale ja też podlewam tylko wodociągową..

Różyczki pochwalę, bo moje strajkują.. .. ale wodociągów żałuję ile sie da roślinom, byle tylko przeżyły.. bo zimą ja mogę nie mieć za co żyć

Ja Aniu nie mam co płakać przy Twoich hektolitrach zużytej na ogród wody...więc nie rozpaczam już....ale fakt żal byłoby pracy i kasy włożonej w tworzenia tak pięknego ogrodu, jakim jest Twój ogród...miejmy nadzieję, że zimę przetrwamy....może znowu będzie ciepła i zaoszczędzimy na ogrzewaniu
AsiaK_Z 23:26, 15 sie 2015

Hej od dwóch godzin, bez przerwy, raz mocniej raz słabiej pada. Nawałnica ominęła mnie i tym razem. Zrobiło się chłodniej a powietrze jest bajeczne. Pozdrawiam
Kindzia 18:22, 16 sie 2015

U nas też popadało i temperatura do życia się zrobiła

Buziaki
JulkAd 23:19, 16 sie 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Hej od dwóch godzin, bez przerwy, raz mocniej raz słabiej pada. Nawałnica ominęła mnie i tym razem. Zrobiło się chłodniej a powietrze jest bajeczne. Pozdrawiam

U mnie też można oddychać, ale niestety dopiero wieczorem, pomimo zachmurzonego nieba powietrze w dzień nadal ciężkie było...odpozdrawiam
JulkAd 23:22, 16 sie 2015

Kindzia napisał(a)
U nas też popadało i temperatura do życia się zrobiła

Buziaki

Kasiu...ja lubię lato i nie narzekam na ciepło, nawet upały zniosę i podlewanie, ale jest wręcz niewyobrażalne to co się dzieje z rzekami....u nas stare koryto Odry jest suche, a od kiedy pamiętam zawsze tam stała woda....powietrze jeszcze u mnie ciężki, ale w nocy już jest ok, nawet wentylatora nie trzeba włączać

dzięki za buziaki
Kindzia 11:21, 17 sie 2015

Ja miałam irysy dzielić i wysłać, trawkę też obiecałam, ale kopać się nie da u nas, beton, nie ziemia Co zrobić, siła wyższa

Dzisiaj dalszy ciąg przyjaznej temperatury, deszczu wyglądam...

Buziaki
JulkAd 16:06, 17 sie 2015

Kindzia napisał(a)
Ja miałam irysy dzielić i wysłać, trawkę też obiecałam, ale kopać się nie da u nas, beton, nie ziemia Co zrobić, siła wyższa

Dzisiaj dalszy ciąg przyjaznej temperatury, deszczu wyglądam...

Buziaki

Z ziemią to masz rację, beton...a co najgorsze,że po tym betonie to woda spływa jak po kaczce zamiast wsiąkać głębiej

U mnie z temp średnio, jak słonko za chmurami to całkiem znośnie, ale też przyjemny wiaterek czuć

odbuziowuję
Bogdzia 21:57, 17 sie 2015

Dobrze ze choc chłodniej jest to woda nie bedzie tak szybko odparowywac. Ja tez tylko kranówką podlewam.Pozdrówka.
Karol99 22:00, 17 sie 2015

JulkAd napisał(a)

Z ziemią to masz rację, beton...a co najgorsze,że po tym betonie to woda spływa jak po kaczce zamiast wsiąkać głębiej

U mnie z temp średnio, jak słonko za chmurami to całkiem znośnie, ale też przyjemny wiaterek czuć

odbuziowuję

Dokladnie, woda to już nawet nie wsiąka..