Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Pszczelarnia 17:57, 12 kwi 2018

Ula, śmiało wietrz swoje roślinki.
Urszulla 20:54, 12 kwi 2018

Krys napisał(a)
Ula dzielna dziewczyna z Ciebie,szkółkęe piękną zrobiłaś przypomniałas mi ,że mogę zrobic sadzonki z patyczków tawuły bordowej zurawki o która pytałas u mnie nie znam nazwy jak chcesz patyczki hortek to jeszcze rózne mam

O patyczkach napisałam u Ciebie
A dziś z ciętej lawendy zrobiłam sadzonki, ciekawe czy coś z nich wyjdzie

A bodziszka od Sylwi i coś jeszcze?? Podzieliłam na kilka osobnych sadzonek

Urszulla 21:32, 12 kwi 2018

Kasik napisał(a)
Ula - pierwiosnki po prostu cudne. ta biel jest obłędna. śliczne.

Ja nie mam cierpliwości do sadzonek. Nie umiem tego zrobić i tyle.

Tobie kibicuję - bardzo.

Już dziś dzieliłam te Piwrwiosnki, nie wiem czy to pogoda tak im sprzyja Ale zachwycają dzięki za kibicowanie.

Na sadzonki trzeba znaleźć najpierw odpowiednie miejsce. Potem to bułka z masłem.
Urszulla 21:39, 12 kwi 2018

Pszczelarnia napisał(a)
Ula, śmiało wietrz swoje roślinki.

Ok

Dziś nowa rabata dostała roślinki: żurawkę lime ( jeśli padnie to wywalę bo dziś przyłapałam jak gąsienica ją zjadała), turzycę palmową, pierwiosnki z okna bo je upał męczył w donicy i siewki drżączki
wszystko to mikruski

Kindzia 19:54, 13 kwi 2018

Jesteś niezmordowana Ula macham z Zabrza
Urszulla 20:01, 13 kwi 2018

Kindzia napisał(a)
Jesteś niezmordowana Ula macham z Zabrza

Właśnie poległam. Zdrowie mi odmówiło i leżę. A tu tyle roboty mam że nie wiem w co ręce włożyć.
Anitka 00:24, 14 kwi 2018

Urszulla napisał(a)
Pierwiosnki mnie zachwycają- będą u mnie wszędzie

Cudne, nie dziwię się, że będą wszędzie I jak tu zamknąć listę zakupową. Po prostu się nie da. Chyba, że od zapomnę hasła do ogrodowiska
danuta_szwajcer 01:39, 14 kwi 2018

Urszulla napisał(a)

Właśnie poległam. Zdrowie mi odmówiło i leżę. A tu tyle roboty mam że nie wiem w co ręce włożyć.

To tak samo jak i ja Oglądam Twoją nową rabate i fajnie Ci to wyszlo Pozdrawiam i zdrowia życze
Urszulla 11:39, 15 kwi 2018

Anitka napisał(a)

Cudne, nie dziwię się, że będą wszędzie I jak tu zamknąć listę zakupową. Po prostu się nie da. Chyba, że od zapomnę hasła do ogrodowiska

Ha,ha

Lista jest ciągle otwarta

Prymulkom teraz lepiej w gruncie niż w donicy. Jeszcze takie pachnące

Urszulla 11:48, 15 kwi 2018

danuta_szwajcer napisał(a)

To tak samo jak i ja Oglądam Twoją nową rabate i fajnie Ci to wyszlo Pozdrawiam i zdrowia życze

Wczoraj musiałam zadzwonić po pogotowie, przeleżałam 5 godz w szpitalu. Kroplówkami postawili mnie na nogi. I tym sposobem po tygodniu pracy zakończyłem front robót. A co dalej?

Rano się poszwędałam, kwiatki podlałam tylko niektóre i zrobiłam parę fotek
Nowa brzózka już cieszy

klonik Garnet po przesadzeniu Dollarów ma swobodę nie zwracaj uwagi na worek, liście się kompostują