Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Mala_Mi 23:27, 29 kwi 2018

Piękne masz błękitne szafirki

O kręgosłupie nic nie piszę.. ja swojego uratowałam przez ćwiczenia.. nie była to rwa tylko zwyrodnienie.. i pomogło... mięśnie potrafią przejąć rolę kręgosłupa w dużej mierze.. ale trzeba najpierw je wyszkolić.. Jestem leń dlatego chodzę na zajęcia zorganizowane.. nawet jak mi się kompletnie nie chce.. ale mam takie 3 razy w tygodniu za 45 zł za miesiąc i pod nosem Wcześnie jeździłam do miasta..

Kolega łaził po kręglarzach i innych cudakach.. skończył na operacji (2 tygodnie temu) i jest jak nowo narodzony Żałuje, że nie zrobił z tym porządku wcześniej..

Co choroba to inne metody

Trzymaj się zdrowo..
sylwia_slomc... 23:51, 29 kwi 2018

Oj ogrodników lubią dopadać kręgosłupy, a wydawałoby się, że ruch to zdrowie....jak widać taki ruch nie wskazany, my też walczymy i z ogrodem i z kręgosłupami Dużo zdrowia i uważaj bo to nie żarty
Milka 16:50, 30 kwi 2018

Udanej majówki życzę
Urszulla 19:50, 30 kwi 2018

Mala_Mi napisał(a)
Piękne masz błękitne szafirki

O kręgosłupie nic nie piszę.. ja swojego uratowałam przez ćwiczenia.. nie była to rwa tylko zwyrodnienie.. i pomogło... mięśnie potrafią przejąć rolę kręgosłupa w dużej mierze.. ale trzeba najpierw je wyszkolić.. Jestem leń dlatego chodzę na zajęcia zorganizowane.. nawet jak mi się kompletnie nie chce.. ale mam takie 3 razy w tygodniu za 45 zł za miesiąc i pod nosem Wcześnie jeździłam do miasta..

Kolega łaził po kręglarzach i innych cudakach.. skończył na operacji (2 tygodnie temu) i jest jak nowo narodzony Żałuje, że nie zrobił z tym porządku wcześniej..

Co choroba to inne metody

Trzymaj się zdrowo..

Szafirkom mówimy już dobranoc fajnie że Ci sie podobają, w tym roku szał bo wszystko naraz kwitnie z różnych okresów

Wiem że jeździsz na ćwiczenia ja wolę swoje tempo. Narazie fotografuję kwiatki i drobne rzeczy robię, z kwiatkami jakieś prowizorki. Okna pomyłam, Nie poddaję się oczywiście. Podlewanie z węża bo susza okrutna.
Urszulla 19:58, 30 kwi 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Oj ogrodników lubią dopadać kręgosłupy, a wydawałoby się, że ruch to zdrowie....jak widać taki ruch nie wskazany, my też walczymy i z ogrodem i z kręgosłupami Dużo zdrowia i uważaj bo to nie żarty

Sylwia trzeba dawkować. Mi się kilka rzeczy nałożyło. Nie walczę staram się cieszyć tym co mam i żebym ogarnęła co mam to bedzie nieźle.

Moje Eden zapączkowane

Urszulla 20:01, 30 kwi 2018

Milka napisał(a)
Udanej majówki życzę

Dzięki hurra wyszły roślinki o które pytałam, pomożesz rozpoznać?

Urszulla 08:41, 01 maj 2018

Piękny letni dzień. Mało takich dni w roku trzeba łapać chwile.
Uwielbiam ogród już w tej fazie jak hortensje zaczynają rosnąć i trawy też po 5 latach pracy i przeróbek można się cieszyć. Jakieś tam zmiany jeszcze będą bo trzeba coś rozmnożyć a coś wysadzić ale to w ramach przyjemności jak zdrowie pozwoli i deszcz rozmiękczy ziemię.

Róże u mnie zachwycające

Artemis bujne obawiam się tylko ataku mszyc bo mrówek ogrom.

Milka 08:46, 01 maj 2018

Urszulla napisał(a)

Dzięki hurra wyszły roślinki o które pytałam, pomożesz rozpoznać?

To Ula szkarłatka amerykańska
Urszulla 08:50, 01 maj 2018

Milka napisał(a)

To Ula szkarłatka amerykańska

O właśnie dzięki
Milka 09:07, 01 maj 2018

Patyki hortensji nie ruszaj do końca sierpnia, ja wtedy dopiero wykopalam i byla bryła korzeniowa.