AgnieszkaW
15:23, 21 lut 2019
No właśnie, Ewa Pszczelarnia fajnie to zaproponowała - drzewo na osi po drugiej stronie ścieżki (może ten Crimson przesadzony?. Ten klon wg. dostępnych informacji osiąga 8-10 metrów wys. i 3-4 m szerokości, choć podobno wolno rośnie...podobno... Nie bardzo wiadomo, jak Ci zaproponować, bo nie wiemy, co już masz i nie chcesz dokupować..., a tak w ogóle, to co jest za tymi betonowymi donicami z lewej strony? ścieżka, trawnik, ściana?
Jeszcze takie coś mi przyszło do głowy: berberysy już masz, lawendę rozmnożysz. W pierwszej opcji kulki cisowe lub inne iglaki, w drugiej (te kulki zaznaczone na niebiesko) mogą być jakieś świerki na pniu/jodełki itp. (gatunki wypisałam u mnie w wątku). Po lewej na dole pisze rumian (tylko mi napis nie wyszedł
). Trawa - mam na myśli trawę ozdobną jakąś.
Jeszcze takie coś mi przyszło do głowy: berberysy już masz, lawendę rozmnożysz. W pierwszej opcji kulki cisowe lub inne iglaki, w drugiej (te kulki zaznaczone na niebiesko) mogą być jakieś świerki na pniu/jodełki itp. (gatunki wypisałam u mnie w wątku). Po lewej na dole pisze rumian (tylko mi napis nie wyszedł