Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

EPODLAS 23:18, 24 cze 2014

Ula, twój piesio mnie rozczulił. Jaki z niego opiekuńczy dżentelmen. I jak tu nie kochać piesków? Horti u ciebie dorodne. I jak masz ich dużo!
Mala_Mi 23:26, 24 cze 2014

Piesio z myszą.. ale czad
Konstancja30 23:30, 24 cze 2014

Ula myszka maskotka i pies dżentelmen z fantazją ... to coś ekstra ... pelaśki masz w rzeczy samej o niesamowitej barwie ...
Milka 11:51, 25 cze 2014

Ula wklejam i u ciebie
............z lewej strony jest lilia azjatycka Landinii, a ta ciemniejsza po prawej też azjatycka...Night Flyer, w realu ciemniejsze, ale jak słońce to się kolor odbija
Milka 11:58, 25 cze 2014

Ula, to zdjęcie myszy i psa, rewelacja!!!!
Urszulla 17:27, 25 cze 2014

Kasik napisał(a)
A ja hortensje ogrodowe bardzo lubię. CHoć trudne , ale pięknie się odwdzięczają. U mnie ich okrywać nie muszę, a kwitną pięknie, no ale nasz klimat ciut łagodniejszy.

Pozdrawiam

Kasiu, właśnie u Ciebie łagodne zimy. A ja się muszę zastanowić jak je zabezpieczyć na zimę dzięki że wpadłaś i pozdrawiam

Kindzia napisał(a)
Możesz teraz zasilić te hortki, rozhulają się

Ok, nawóz rozrobię i podleję je

EPODLAS napisał(a)
Ula, twój piesio mnie rozczulił. Jaki z niego opiekuńczy dżentelmen. I jak tu nie kochać piesków? Horti u ciebie dorodne. I jak masz ich dużo!

Jeszcze nie wiem jak Kasi mam się zrewanżować za ten prezent hortensjowy

a pies nas zaskoczył

Urszulla 17:29, 25 cze 2014

anna_g napisał(a)

Ula - fantastiko. To że myszka nie zeszła na zawał jak ją wziął w pyszczysko to też dziwne - musi to myszka z wielkim hartem ducha i tak się zaprzyjaźnili Świetne zdjęcie.

Trudno nazwać to długotrwałą przyjaźnią, ale mysz masz rację że zawału nie dostała to dziwne, to poważne wydarzenie w jej życiu

Mala_Mi napisał(a)
Piesio z myszą.. ale czad

Słowo daję, że czad...ale jak się nią bawił...było co oglądać

Konstancja30 napisał(a)
Ula myszka maskotka i pies dżentelmen z fantazją ... to coś ekstra ... pelaśki masz w rzeczy samej o niesamowitej barwie ...

Dżentelmen z fantazjąbardzo mi się spodobało to określenie

Milka napisał(a)
Ula, to zdjęcie myszy i psa, rewelacja!!!!

Tobie się też podoba, bo Ty wielbicielka psów

Urszulla 17:33, 25 cze 2014

anna_g napisał(a)
Piękny kolor pelargonii. Nie widziałam chyba jeszcze takich. Dobrej nocy Ula

Zachwycać się pelargoniami będę na pewno, kolor mnie kupił a ja je to taka miłość od pierwszego wejrzenia

Konstancja30 napisał(a)

Pelargonie obfocę jeszcze jak kwiecia nabiorą jeśli będą fantastyczne zostaną u mnie na dłużej

Milka napisał(a)
Ula wklejam i u ciebie
............z lewej strony jest lilia azjatycka Landinii, a ta ciemniejsza po prawej też azjatycka...Night Flyer, w realu ciemniejsze, ale jak słońce to się kolor odbija

Dzięki Irenko za nazwy
Urszulla 17:41, 25 cze 2014

Dla Was wszystkich moje rabaty tarasowe w fazie dopieszczania
i muszę przyznać że w realu lepiej się prezentują niż na zdjęciach

lewa strona - tu z przodu jeszcze brakuje trochę lawend...

prawa strona

i jej brzydszy przód- jak widzicie nie wszystko mam jeszcze zrobione-
pod jabłonką muszę wszystko przekopać i dokupić ziemi, a będą tu rosły trzmieliny biało-zielone które ukorzeniają się w innym miejscu ponieważ tu jest zbyt sucho.

ale doszły wczoraj nowe nabytki- 2 carexy Mint MIst i 2 buchanani

danuta_szwajcer 19:43, 25 cze 2014

Kolor pelargoni piekny A horti sa rewelacja Ula, miałm kiedys taką nie wiem dlaczego po trzech latach mi padła, zostały mi tylko zdjecia, ale kwiaty były takie duze a Ty masz ich tyle to piekny widok bedzie. Odliczas juz czas zapewne do wakacji Pozdrawiam serdecznie