Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

BarbaraM 08:56, 26 cze 2014

Ula,cieszę się że się u ciebie dzieje.
Jęzor przed tarasem zagospodarowany.
A jak kalina się miewa?
Pokaż też.
Czy walczysz z mszycami podobnie jak ja?

A! No i zerknij na moje poletko.
Czasem przyda się nieco konstruktywnej krytyki.
Może miałabyś jakiś nowy pomysł dla mnie? choć przyznam że z czasem nigdy nie miałam tak krucho jak obecnie.
Wyręczam się nawet córcią i synami w pracach ogrodowych...
anna_g 09:46, 26 cze 2014

Ula obejrzałam Twoje rabaty i trawki. Teraz tylko czekać aż podrosną i dopieszczać, dopieszczać
Twoje carexy bardzo mi sie podobają wiesz... Narysowała u mnie mojego pomysła z nimi już w planie. Zerknij sobie. Pozdrawiam cieplutko i dobrego dnia Ci życzę
Urszulla 05:09, 27 cze 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Kolor pelargoni piekny A horti sa rewelacja Ula, miałm kiedys taką nie wiem dlaczego po trzech latach mi padła, zostały mi tylko zdjecia, ale kwiaty były takie duze a Ty masz ich tyle to piekny widok bedzie. Odliczas juz czas zapewne do wakacji Pozdrawiam serdecznie

Danusiu, u mnie patyczków z tych hortensji będzie do bólu- tylko żeby się przyjęły, w mojej ziemi będzie to wielkim osiągnięciemkurcze, wiesz jak czekam na ten widok w zeszłym roku kupiłam je z zamiarem oglądania pięknych widoków latem i co się stało.....sadziłam dopiero we wrześniu bo lato było zbyt upalne i spektaklu nie było

Jeśli chodzi o wakacje to już nie mam co odliczać. Wczoraj odbyłam zakończenie roku w przedszkolu, dzisiaj u siebie i popoł świętuję
Urszulla 05:11, 27 cze 2014

BarbaraM napisał(a)
Ula,cieszę się że się u ciebie dzieje.
Jęzor przed tarasem zagospodarowany.
A jak kalina się miewa?
Pokaż też.
Czy walczysz z mszycami podobnie jak ja?

A! No i zerknij na moje poletko.
Czasem przyda się nieco konstruktywnej krytyki.
Może miałabyś jakiś nowy pomysł dla mnie? choć przyznam że z czasem nigdy nie miałam tak krucho jak obecnie.
Wyręczam się nawet córcią i synami w pracach ogrodowych...

Nie mów nawet o mszycach bo są okropne, kwiaty host i chwastów i co tylko mogą to opanowują
U Ciebie zerknę, owszem....wiem że zapracowana jesteś,ale to było do przewidzenia,bo u siebie pracuje się zwykle od świtu do nocy.
Urszulla 05:13, 27 cze 2014

anna_g napisał(a)
Ula obejrzałam Twoje rabaty i trawki. Teraz tylko czekać aż podrosną i dopieszczać, dopieszczać
Twoje carexy bardzo mi sie podobają wiesz... Narysowała u mnie mojego pomysła z nimi już w planie. Zerknij sobie. Pozdrawiam cieplutko i dobrego dnia Ci życzę

No to masz je w prezencie w sobotę z Magnolią
Na rysunki zerknę bo ciekawa jestem wreszcie Twojego pomysła zobaczyć
Kindzia 21:47, 27 cze 2014

O żadnym rewanżu nawet nie myśl Ula, niech dobrze rosną i będę zadowolona

Wiem, że szarpiesz sama, ale na prawdę widać postępy wielkie. Już masz czym oczy cieszyć
Urszulla 08:36, 28 cze 2014

Kindzia napisał(a)
O żadnym rewanżu nawet nie myśl Ula, niech dobrze rosną i będę zadowolona

Wiem, że szarpiesz sama, ale na prawdę widać postępy wielkie. Już masz czym oczy cieszyć

Kasiu, fajna była wtedy w marcu pogoda na takie pracei horti się przyjęły bez problemuteraz naprawdę cieszą. Już teraz wiem gdzie koszyczkowa rośnie a gdzie ta biała ha,ha bo było wtedy wielkie zamieszanie Jak sobie przypomnę moje auto dobrze że Twoje chłopaki miały talent do upychania, bo moja wyobraźnia tak daleko nie sięgała

A dla mnie ten czas wakacji i kwitnienia horti się zbiega i to jest to o co mi chodziło.
Urszulla 08:36, 28 cze 2014

Z okazji pierwszego dnia wakacji

Urszulla 08:45, 28 cze 2014

Urszulla 08:48, 28 cze 2014

Werbena patagońska wystrzeliła w górę z nienacka

A pelargonie w słońcu zrobiły się bardziej buraczkowe