Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 13:10, 26 kwi 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
To już rozumiem winę Kindzi Tak mobilizować to umie tylko Kasia
Buziak

Kasia u siebie szaleje, aż głupio mi się zrobiło że ja się obijam
Oglądałam u niej przyciętą lawendę. I znowu się czegoś nauczyłam
U siebie dzisiaj zmobilizowałam się na ścięcie traw, co jest dużym postępem.
Rabaty hortensjowe mam całe do przekopania i odchwaszczenia, masakra.
Bogdzia 15:21, 26 kwi 2015

Urszulla napisał(a)

Z tym kłopot ostatnioza to, po wpisach siedzę w Twoim wątku i oglądam Mało! zachorowałam ogrodniczo na magnolie i kombinuję jaką kupić- chciałabym tam przyjechać i to zobaczyć na żywo.

No to dam Ci spokój.Widzę Twój piękny uśmiech.
danuta_szwajcer 17:46, 26 kwi 2015

No czytam, ze bardzo pracowita sobota była? Też się przepracowałam, że gnatów nie czujęBędę mieć pare pytan do Ciebie co do rabaty rh Pozdrawiam
Urszulla 18:01, 26 kwi 2015

Bogdzia napisał(a)

No to dam Ci spokój.Widzę Twój piękny uśmiech.

Zobaczyłabyś mój uśmiech jak sobie widły ogrodnicze kupiłamha,ha bez nich wczorajsza praca nie poszłaby tak szybko.
Urszulla 18:02, 26 kwi 2015

danuta_szwajcer napisał(a)
No czytam, ze bardzo pracowita sobota była? Też się przepracowałam, że gnatów nie czujęBędę mieć pare pytan do Ciebie co do rabaty rh Pozdrawiam

Poczekam na te zdjęcia, najlepiej kwitnące
danuta_szwajcer 18:13, 26 kwi 2015

Ula na tej nowej rabacie za dużo kwiatów nie będzie kilka z nich wogole nie ma pąków, posłuchałam rad, ze się nie nawozi w pierwszym roku po posadzeniu no to mam teraz a azalie to mój M jak tam chodzi z Kropką na smyczy to nie patrzy i iles pąków połamanych
Urszulla 18:19, 26 kwi 2015

danuta_szwajcer napisał(a)
Ula na tej nowej rabacie za dużo kwiatów nie będzie kilka z nich wogole nie ma pąków, posłuchałam rad, ze się nie nawozi w pierwszym roku po posadzeniu no to mam teraz a azalie to mój M jak tam chodzi z Kropką na smyczy to nie patrzy i iles pąków połamanych

Szkoda. To za rok będzie fajnie. A jeszcze wypełnisz przestrzeń to kropka będzie musiała sobie znaleźć inne szlaki.
Kindzia 20:30, 26 kwi 2015

Ulcia. Dobrze, że posadziłaś

Mój tel. ma jakąś blokadę i nie obsługuje MMs...muszę do Nokii jechać, nawet Grześ nie wie co jest kaman...

Z wielką starannością cedziłam ziemię po tym barwinku...ciekawa jestem ile jeszcze będzie wyłazić
Dąbrówkę też mam, wywalę w przyszły weekend. Dzięki
Nikita 01:39, 01 maj 2015

Rany, jak już późno...zatem zaglądam i tylko swój ślad zostawiam. Pozdrawiam, miłej "majówki" życząc
Urszulla 10:47, 01 maj 2015

Kindzia napisał(a)
Ulcia. Dobrze, że posadziłaś

Mój tel. ma jakąś blokadę i nie obsługuje MMs...muszę do Nokii jechać, nawet Grześ nie wie co jest kaman...

Z wielką starannością cedziłam ziemię po tym barwinku...ciekawa jestem ile jeszcze będzie wyłazić
Dąbrówkę też mam, wywalę w przyszły weekend. Dzięki

Kasiu, może w przyszłym tyg. w pracy zrzucę sobie te zdjęcia na USB to wkleję bo w tym tyg. nie miałam czasu. A wczoraj się przyglądnęłam i myślę że jesienią będzie już co pokazać - a właściwie sam barwinektoż nic szczególnegoAle dla tej przydrożnej części jest to dobre rozwiązanie. Myślę jeszcze żeby trochę podnieść tę rabatę i wtedy planowane tuje na pniu będą miały jakieś mini warunki do życia.
A Ty wykopuj te rośliny ekspansywne.