Ależ piękne te piwonie ! Ten kolor ostatnio bardzo na mnie działa
Kupilam sobie tej wiosny piwonię drzewiastą ale moja nie umywa się do tej-jest cudna !
Pozdrawiam serdecznie i baaaardzo dziękuję za pdpowiedż w sprawie kwiatka,kupiłam go na bazarze,bez nazwy nie wiedząc co z tego wyrosnie .
Bogdziu są piękne , różowiutka też, ale te dwie mają kwiaty o jakich zawsze marzyłam tj, mają ciemną plamkę u nasady płatka.
Marzenie nadal jest niespełnione.
Pozdrawiam Jasia
Leje, leje, leje.... epoka deszczowa nastała..... wczoraj zmasakrowane deszczem pąki rodków wyłamywałam...bo o dziwo nie padało... za to dziś nadrabia podwójnie
Bogdziu, może rozpoznasz? Kupiłam jako fioletowy, słabo rośnie, zeszłej zimy ucierpiał bardzo, zbiera się powolutku. Dobrze, że ostatnia zima łaskawa była, więc go nie dobiło, nadzieja jest. Tylko, że nie wiem jak się nazywa...
Bogdziu dojechaliśmy cali i zdrowi zdjęcia dam później u nas leja jak cholera i ciemno szaro buro a tak było pięknie w zaczarowanym ogrodzie a zapomnieliśmy sobie zrobić zdjęcia wspólnego ale najważniejsze że było bajecznie dziękujemy za doskonałą gościnę jesteśmy szczęśliwi że mogliśmy gościć u ciebie