Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Ewa 09:28, 09 wrz 2012

Bogdziu myślałam wczoraj o Tobie na spotkaniu u Kapiasów, jak przyjedziecie do nas , to Was tam zabierzemy. Ja bardzo lubię te ogrody, a wczoraj to emocje takie spotkaniowe były ....ogromne
danuta_ 19:28, 09 wrz 2012

Witaj Bogdziu - jak tu anielsko u Ciebie - to zdjęcie jest rewelacyjne!!!
Bogdzia 19:32, 09 wrz 2012

Ewa napisał(a)
Bogdziu myślałam wczoraj o Tobie na spotkaniu u Kapiasów, jak przyjedziecie do nas , to Was tam zabierzemy. Ja bardzo lubię te ogrody, a wczoraj to emocje takie spotkaniowe były ....ogromne

Dzięki Ewuś że już myślisz jak nam czas umilic choc do naszego przyjazdu jeszcze daleko. Bardzo to miłe z Twojej strony. dzięki. U Kapiasów było Was bardzo dużo więc i emocje spore, ale na pewno wszyscy są zadowoleni bo te spotkania są przemiłe Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 19:34, 09 wrz 2012

danuta_ napisał(a)

Witaj Bogdziu - jak tu anielsko u Ciebie - to zdjęcie jest rewelacyjne!!!

Wybrałaś akurat te które i mnie sie najbardziej podoba. No tak mam anielsko zawsze to lepiej niż całkiem przyziemnie. Pozdrawiam Danusiu serdecznie.
an_tre 19:42, 09 wrz 2012

Zachęcona wpisami o aniołach cofnęłam się kilka stron i zobaczyłam bajeczne zdjęcia gołąbków, jest w nich magia i coś tajemniczego, a jeśli mówisz Bożenko o złej jakości to chyba jesteś w błędzie, właśnie ta jakość dodaje tym fotkom niepowtarzalnego uroku zawsze podziwiam piękne i interesujące fotki z Twojego ogrodu , masz zawsze fajnych i ciekawych gości, ale Ty o nich szczególnie dbasz i niedługo może być, ze będą Ci jadły z ręki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 19:53, 09 wrz 2012

an_tre napisał(a)
Zachęcona wpisami o aniołach cofnęłam się kilka stron i zobaczyłam bajeczne zdjęcia gołąbków, jest w nich magia i coś tajemniczego, a jeśli mówisz Bożenko o złej jakości to chyba jesteś w błędzie, właśnie ta jakość dodaje tym fotkom niepowtarzalnego uroku zawsze podziwiam piękne i interesujące fotki z Twojego ogrodu , masz zawsze fajnych i ciekawych gości, ale Ty o nich szczególnie dbasz i niedługo może być, ze będą Ci jadły z ręki

Niektóre może by i jadły bo wcale się nas nie boją ale nie chcemy ich zbytnio przyzwyczajac do ludzi bo ktos inny może to źle wykorzystac, więc nawet nie próbujemy.Pozdrawiam Aniu.
Mala_Mi 06:16, 10 wrz 2012

Witaj Bogdziu.... i w poście powyżej jest całe sedno........ znam gościa co sierpówki trzyma w wolieże.... to dzikie ptaki i ich miejsce na wolności... to anioły... ich sie nie więzi... ale co możemy zrobić... . Faktem jest, że onie dba... ale mielsce aniołów jest w niebie..
Bogdzia 08:16, 10 wrz 2012

asc napisał(a)
Witaj Bogdziu.... i w poście powyżej jest całe sedno........ znam gościa co sierpówki trzyma w wolieże.... to dzikie ptaki i ich miejsce na wolności... to anioły... ich sie nie więzi... ale co możemy zrobić... . Faktem jest, że onie dba... ale mielsce aniołów jest w niebie..

My zawsze mamy jednakowe zdanie, ja też uważam że miejsce aniołów jest w niebie a chociażna jego tle a do wolier stworzono tyle pięknych gatunków ptaków że dzikich nie powinno się w nich trzymac.
Bogdzia 08:19, 10 wrz 2012

Miłego dnia wszystkim zaglądającym życzę i dedykuję zimowity.

Tess 11:10, 10 wrz 2012

O, jak duzo zimowitów już u Ciebie kwitnie! U mnie w sobote dopiero pierwszy rozkwitł, inne dopiero kiłki z ziemi wypuściły.

Pięknie sfotografowałaś sierpówki
Nieustająco uwrażliwiasz nas na piękno Skrzydlatych Braci Mniejszych...

Miłego dnia, Bożenko